Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ban za KamerModa?

damkos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dzisiaj dostałem bana za kamera zapytałem suport za co, to napisali ze z zapisów hs. Czyli kamer jest wykrywalny. Szczeże poweim ze na fb łowiłem jakies 6 godzin czy to od tego zależy ? I jak można zablokować hs albo uniknąć bana?

Z góry dzięki

Opublikowano

Nie da się zablokować HS'a i dostałeś bana za brak ostrożności. KamerMod nie jest wykrywalny, jednak fishbot na nim po części tak - poza tym GM musiał Cię sprawdzać, bo za same logi nie banują. ;-)

Opublikowano

a możesz mi powiedziec jeszcze dla czego nie moge pograc nawet minuty na modzie bo odrazu loga mnie ?

Zainstaluj Microsoft Visual C++ oraz NETFramework.

Opublikowano

Ja expiłem postać na fishbota, 29lv wywaliło, a tu ban z HS. Niestety teraz metin jest dobrze zabezpieczony. Po za tym co chwile kickuje podczas expienia.

Opublikowano

Jak nie logi to GM sprawdza. Musisz zachować ostrożność. Najlepiej łowić kilka h i nowe konto.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...