Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana domyslnych klawiszy

ruszel9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanie do bardziej znajacych sie na plikach serwera i jego modyfikacji.

A pytanie brzmi tak.

Czy da sie zastapic klawisze domyslne takimi jakimi sie chce.?

Np.jak spacja sie bije to czy mozna zamienic spacje innym klawiszem np Alt?

Mam problemy ze spacja bo nie dziala, a chcialbym pograc w metka ale myszka ciezko bic:(

Da sie zmienic czy nie?

Opublikowano

Nie da się zmienić sterowania w Metinie. Jedynie możesz zmienić układ klawiatury w systemie, ale wtedy wszędzie gdzie klikniesz ALT zrobi się spacja (odstęp), nawet w przeglądarce, GG, itp.

Opublikowano

Nie da się zmienić sterowania w Metinie. Jedynie możesz zmienić układ klawiatury w systemie, ale wtedy wszędzie gdzie klikniesz ALT zrobi się spacja (odstęp), nawet w przeglądarce, GG, itp.

ale.w.metinie.tez.walil.bede.alt.jak.zmienie.w.systemie.zmienie.alt.zamiast.spacji.?

Opublikowano

ale.w.metinie.tez.walil.bede.alt.jak.zmienie.w.systemie.zmienie.alt.zamiast.spacji.?

xD Nie mów, że zmieniłeś? xD

Tak, będziesz, jednak znudzi Ci się to, gdy będziesz musiał z kimś pisać na GG czy dodawać posta na MPC - tak jak teraz to zrobiłeś. :D

Opublikowano

nie.o.to.chodzi.ze.mi.spacja.nie.chodzi.a.myszka.w.metinie.expic.to.az.krew.zalewa:p

a.mogłbys.mi.powiedziec.jak.zmienic.odstep.na.alt.a.nie.na.spacje.?

Spokojnie.lepszy.alt.niz.kropeczki:p....jak.juz.sobie.klawe.kupie.nowa.to.spowrotem.zmienie.jak.bylo.

to.jak.powiesz.jak.to.zrobic.bo.szukalem.i.cos.nie.ma;/

Windows.XP.mam

Opublikowano

nie.o.to.chodzi.ze.mi.spacja.nie.chodzi.a.myszka.w.metinie.expic.to.az.krew.zalewa:p

a.mogłbys.mi.powiedziec.jak.zmienic.odstep.na.alt.a.nie.na.spacje.?

Spokojnie.lepszy.alt.niz.kropeczki:p....jak.juz.sobie.klawe.kupie.nowa.to.spowrotem.zmienie.jak.bylo.

to.jak.powiesz.jak.to.zrobic.bo.szukalem.i.cos.nie.ma;/

Windows.XP.mam

W pewnym stopniu może Ci się przydać program Microsoft Keyboard Layout Creator w wersji 1.4 - intuicyjna obsługa, lub coś prostszego, a konkretniej SharpKeys 3.5

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...