Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Pomocy lub gotowej paczki pluginów.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Robię od tygodnia serwer surv i non stop problemy. Zrobiłem rangi oraz azrank (np vip przydzielany na określony czas), factions, lax( coś jak otherdrops) i wszystko, ładnie działa. Mam aktualnie takie pluginy:

EpicBossRecoded, AutoMessage, LAX, Vault, WorldEdit, PermissionsEx, AuthMe, WorldGuard, AZRank , ChatManager, Factions.

Oczywiście tak nie może być bo nie działają rangi. Nie wiem wgl. co jest grane. Ma ktoś pomysł lub gotową paczkę z pluginami na serwer rpg ? Chodzi mi głównie aby były następujące pluginy:

-Lax lub otherdrops

-PermissionsEx

-AuthMe

-World Guard

-World Edit

-AzRank

-ChatManager

-Factions

-essential

-valut

Bardzo mi zależy na szybkim otwarciu serwera ponieważ zostało tylko 21 dni :( Jeżeli ktoś by chciał mi pomóc, to bardzo proszę pisać tutaj lub na gg:8452124. Jak coś nie podaję passów do serwera lecz udzielę wszystkich informacji co do konsoli.

Opublikowano

Łap:

http://www.mpcforum.pl/topic/635999-dl147-pliki-serwerowe-by-br3nd-update-v16-autorsko-spolszczone-pluginy-bukkit-147-r10-rekomendowana-wersja-nowa-mapa/

Jest lipa bo nie działają pluginy na craftserwe :( Można jakoś ową paczkę dać na ten hosting by wszystko działało?

Nie ma takiej opcji, aby nie działało. Ustaw silnik CB 1.4.7-R1.0 i wyślij przez ftp folder plugins. ;)

Opublikowano

Dzięki ale jest jeden problem. Wszystkie pluginy ładnie chodzą, lecz gdy wgrywam factions, to nie działają rangi. Oraz możesz mi podać w których plikach są schowane wiadomości, które mówią, że owa paczka to Twoje dzieło ? Mam zamiar umieścić tabliczkę na serwerze z tą informacją.

Proszę o wypowiadanie się w tym temacie:
http://www.mpcforum.pl/topic/866855-problem-gdy-jest-plugin-factions-to-nie-ma-rang/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...