Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zagrałbyś na takim serwerze?:)

Hardcore Tak czy nie?:)  

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Hardcore ?

• Zagram
    • Nie Zagram
    • Zastanowi? si? !
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od razu przepraszam jeżeli napisałem ten temat w złym dziale, jeżeli jest w złym proszę o przeniesienie do właściwego działu.

Do rzeczy !

Oglądałeś może słynne filmy skkf z jego serwera hardcore?

Lecz nie możesz tam zagrać, ponieważ nie posiadasz premium?

Mamy dla Ciebie rozwiązanie, lecz wszystko należy do Was ile osób określi się że zagrało by na takim serwerze, ponieważ nasze poprzednie serwery nie oszukujmy się niestety są takie same jak inne survivale przez co ciężko zdobyć graczy jedynie co nas wyróżniało to oryginalne strzały, lecz liczba graczy nie przekracza 20 osób a chcemy to zmienić !

Dlatego postanowiłem, że zrobię coś innego a zarazem popularnego na mpcforum.

Inne dlaczego? Ponieważ na serwerze pojawiły by się pluginy, gdzie po jakimkolwiek zgonie dostawalibyśmy bana na czas 7 dni, jeżeli gracze chcieliby wprowadzilibyśmy również nasze magiczne strzały.

Coś popularnego?

Serwer Survival+Frakcje, lecz tutaj troszeczkę podniesiemy poprzeczkę ponieważ na założenie frakcji będzie trzeba zapracować !

Frakcja będzie możliwa tylko do założenia jeżeli gracz będzie posiadał określone przedmioty.

Cuboid 50x50?

Staramy się wykonać owy plugin, aby nie było chodzenia i claimowania, dlatego jeżeli ktoś potrafiłby wykonać owy plugin proszę o pw, o wynagrodzenie możemy się dogadać .

Chciałbyś zagrać na takim serwerze?

Oraz dowiedzieć się więcej lub dodać coś od siebie?

Napisz i zagłosuj w ankiecie, a na pytania na pewno odpiszemy !

imetin_logo.png

Opublikowano

Emm, kolego wszystko fajnie, tylko , że ja jestem właścicielem właśnie takiego serwera... ; D

Zobacz sobie w moich tematach. ;)

No ale, chcesz to rób. :>

5465845486.png

Opublikowano

A Ty nie będziesz oryginalny. :)
Ale cóż, możesz tworzyć ten serwer, chociaż konkurencją to nie będziesz ; D.

Jutro startujemy z porządną akcją reklamową. ;)
Tak czy inaczej powodzenia życzę.

5465845486.png

Opublikowano

Kolego ja i Ty nie bedziemy obydwaj "oryginalni" nie bedziemy poniewaz to pomysl glownie skkf i jego ekipy. A co do konkurencji, gdybys sie nie bal to nie pisalbys, ze nie jestesmy zadna konkurencja, ja rowniez zycze powodzenia.

imetin_logo.png

Opublikowano

Nie zagram, wolę Risena. Jeżeli tak się z nim sprzeczasz, bo widać, że chcesz pokazać, że ty będziesz miał lepszy serwer, to ja za serwer podziękuję.

Proszę, droga administracjo o zdjęcie kilku %. Bardzo się staram :)

Opublikowano

Ja jednak z takowego serwera zrezygnowałem.

Jak widzę na chacie co 2 wiadomość "pomysł skopiowany od skkf żal", to mnie krew zalewa... Robię serwer PvP. :P

Tak czy inaczej powodzenia życzę z serwerem, na pewno zagram. ;)

5465845486.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...