Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ss]Uczę się grać rankedy ;p

Asta12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaczynam po krótkiej przerwie wbijać się z silver V. ;P

beztytuurti.png

Uploaded with ImageShack.us

I proszę mnie nie hejtować że każdy umie grać garenem że on za łatwy. Każdy gra kim chcę ;p

Opublikowano

Kolejny kozak wychodzący z silvera kurwa garenem.L2p noob

BTW. lol hejty ze grasz jakas postacia? KAzdy gra czym chce, czym lubi i czym umie

I pózniej ci lata po goldzie koleś z farmą 100 w 35 minucie..Bo przecież on wyszedł sam, GARENEM!

Opublikowano

nie rozumiem po co ssy wygranych tu sie wstawia,

wstawiles zeby sie pochwalic statami czy zeby nam uswiadomic ze gracz o nicku ZbyszekXperia wychodze z silvera V?

bezsens.

BTW. lol hejty ze grasz jakas postacia? KAzdy gra czym chce, czym lubi i czym umie

Opublikowano

Kolejny kozak wychodzący z silvera kurwa garenem.L2p noob

I pózniej ci lata po goldzie koleś z farmą 100 w 35 minucie..Bo przecież on wyszedł sam, GARENEM!

Płacz sobie płacz... to, że ktoś gra daną postacią, świadczy o tym, że jest noobem? Garen aktualnie jest mocny, więc dlaczego nie powinno się nim grać?

Gz, ten sion...

Opublikowano

Brawo, zgnoiłeś ich, jestem z ciebie dumny, hejtów nie słuchaj, oni ci zazdroszczą, Garen to tak na prawdę bardzo, bardzo ciężka do ogarnięcia postać z masą skillshotów, a farma bardzo dobra, froggen style, leci lajk, mam nadzieję, że kiedyś będzie dane zagrać mi z toba duo.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Płacz sobie płacz... to, że ktoś gra daną postacią, świadczy o tym, że jest noobem? Garen aktualnie jest mocny, więc dlaczego nie powinno się nim grać?

Po prostu nie lubie ludzi którzy grają jakimiś garenami, dariusami i myślą że są dobrzy.Wywala Ci taki garen na topie q e ignite ult i cie ubija pod własnym tourettem..Każda ciota tak potrafi, na streamach jakoś nie widuje żadnych garenów bo tam ludzie grają dla funu a nie byleby wygrać.

Opublikowano

Po prostu nie lubie ludzi którzy grają jakimiś garenami, dariusami i myślą że są dobrzy.Wywala Ci taki garen na topie q e ignite ult i cie ubija pod własnym tourettem..Każda ciota tak potrafi, na streamach jakoś nie widuje żadnych garenów bo tam ludzie grają dla funu a nie byleby wygrać.

Dla funu... dlatego jak ktośtam nie ustawił delaya to go burstowali w krzakach gdzie nie było warda? ghost pls.

A skoro twierdzisz że garenem każdy potrafi, to sam nim graj i wbijaj challengera, nikt ci nie broni. Grająć jedną postacią [jak autor tematu] wbije wyższe elo, niż grając random postaciami. Jak myślisz dlaczego np. froggen ciągle gra anivia lux tf anivia lux tf?

Opublikowano

Dla funu... dlatego jak ktośtam nie ustawił delaya to go burstowali w krzakach gdzie nie było warda? ghost pls.

A skoro twierdzisz że garenem każdy potrafi, to sam nim graj i wbijaj challengera, nikt ci nie broni. Grająć jedną postacią [jak autor tematu] wbije wyższe elo, niż grając random postaciami. Jak myślisz dlaczego np. froggen ciągle gra anivia lux tf anivia lux tf?

Lubie wiedzieć ze serio czymś umiem grac wtedy się czuje "spełniony w grze".Nie kręci mnie pizganie po 1,5k z ulta garenem.Nikomu nie bronie grania tym chujem.Wyraziłem swoje zdanie l2p.

Opublikowano

Lubie wiedzieć ze serio czymś umiem grac wtedy się czuje "spełniony w grze".Nie kręci mnie pizganie po 1,5k z ulta garenem.Nikomu nie bronie grania tym chujem.Wyraziłem swoje zdanie l2p.

Idz lepiej zaloz kolejny placz temat o tym ze masz afkow w teamie a nie rzucasz na lewo i prawo tekstami typu l2p.

Bedzie gral czym chce, jak Garen bije ci po 1,5k z ulta to musze przyznac ze umiesz grac w lola.

Co do tematu, juz lepiej zeby wrzucal ssy jak wygrywa niz zeby plakal o noob teamy.

Opublikowano

ZbyszekXperia, dziki nick :D Gratuluje bo ja siedze na brązie i pozdrawim nobków robiących ss'y, zeby mi później przypomnieć że przecież na brązie jestem xD

Konto mi kumpel kiedyś robił bo chciał refa i pomysłu nie miał ;p.
Opublikowano

Ja tam gratuluje , ale garen powinien dostać nerfa :) bo jeżeli akurat trafisz tak że to kontra na ciebie , i on w miare dobrze gra = bye bye linia przegrana , 5-6lvl ładuje się pod wieże , nie dość że wieża prawie chuj mu robi ;/ to jeszcze może cię spokojnie bić , i uciec xD.

Albo wygrasz z nim linie od razu albo może być lipa , ale jak mówiłem jak to kontra to szanse bardzo małe , trzeba pisać o pomoc do junglera , i ta jego łatwa farma.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...