Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wyrok Banu !

vaderek666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Hmm... Kupilem COD BO 2 w dniu premiery, zainstalowalem, pogralem pare dni. Byl formacik i juz jakos nie wrzucalem gierki an hdd. Dzis ponownie zainstalowalem COD BO 2. Up itd no i odpalam MP a tu info: "Dla tego konta zostala na stale zablokowana mozliwosc grania na serverach Call Of Duty: Blac OPC II".

Zastanawiams ie jakim ch...?! I Za co? zadnych przeklenst nie bylo z mojej strony - czytalem ze tylko jest ban an 48h no i zadnych czitow tez nie uzywalem bo to dla frajerow...

Prosze o jakas pomoc, sugestie itd.

Ps. Prosze nie pisac mi tu ze gralam na jakis hakach czy cos bo to mi w niczym nie pomoze i uznam to za zbedny spam.

Opublikowano

Ja w bo 1 dostałem bana bo w zombi był cheater i dawał nam kase :/ i za to.

76561198033711010.png

Opublikowano

Powiem Ci tak, Valve nie banuje z kaprysu, bany czasami są przypadkowe ale nigdy nie słuszne musiałeś uzywać cheatu, bądz miec go odpalonego chociaż raz. Chcesz to uznaj to za zbędny spam, ale tak jest i tak musi być.

76561198048736832.png

Opublikowano

@up

W cod bo 2 VAC jest bardzo wyczulony ;P , pewnie za jakiś program działający w tle dostał bana , a nie za haxa ,

@top

Nic z tym nie zrobisz / nie odwołasz się

Opublikowano

No to zaj*******. Posiadam wszystkie czensci COD procz jedynki i pierwszy raz spodkalem sie z taka sytuacja... Na BO 1 czy MW3 (rowniez steam) gralem dosyc sporo i bez zadnych problemow.

Cuz nie narzekalem na cod ale chyba zaczne.

Dzieki za pomoc do zamkniecia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...