Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

format..

syriusz118

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem chciałem sformatować sobie lapka ale nie posiadam żadnej płyty ani nic

mam Windows Vista

sformatować dysk z systemem oczywiście.

Istnieje jakiś program czy coś ?

do biosu nie mogę sie dostać bo jest hasło którego nie znam :(

lapka dostałem od cioci nie jest super ale nie jest najgorszy

proszę o pomoc

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

I <3 Node.js

Opublikowano

@up to raczej wywali mu system tzn nie pozwoli ale tez usunie wszystko

a co do biosu musisz się dostać ;]

zresetuj bios na płycie masz taka bateryjke okrągła i wyjmij ja na 30 min

Opublikowano

OMG...

Program do Formatowania "CAŁEGO" komputera jest na płytce z Systemem. Musisz zdobyć płytkę z systemem Windows Vista, włożyć i podczas uruchamiania komputera podążaj za wskazówkami wyświetlanymi na ekranie. Ja bym nie zalecał robić formatu tylko ściągnąć programy czyszczące, poprawiające wydajność i Konserwujące kOMPUTER.

Oto lista tych, których ja używam:

-Odkurzacz_ Czyści śmieci pozostawione przez różne aplikacje. Usuwa też THUMBS czyli pliki pozostawione rzez np. Przeglądarke, ułatwiają one wczytywanie stron, ALE BAAARDZO ŚMIECĄ, dodatkowo ma szereg różnych opcji jak uzuwanie zbędnych plików z rejestru, ITP

-Perfect Disc_ Defragmentuje Dysk, TZN. Robi porządki na dysku przyśpieszając działanie wszystkich aplikacji znajdujących się na dysku.

-CCCleaner_ Robi ogólnie porządki z plikami w rejestrze, przeglądarkowymi hasłami do stron ITP.

Ja zaleciłbym ci właśnie czyszczenie programami, a nie format. No chyba, że uważasz, że tak będzie lepiej.

A I JESZCZE JEDNO: Do BIOSU się nie pchaj, nie znasz się, nie rozumiesz, to się nie pchaj, bo albo go ROZ*****SZ, albo pogorszysz stan działania komputera. Reset BIOSA nigdy nie jest najlepszy, bo ustawia wszystko DOMYŚLNIE, a ustwienia domyślne prawie zawsze, nie są dobre, lepiej pozostać przy ustawieniach w jakich się kupiło komputer!!!

– Czas wykazać się męstwem!

– No nie ... znowu?

image.jpg

Opublikowano

Tylko jest taki problem nie wiem gdzie jest ta bateryjka

bo w PC jest na samym wierzchu a w lapku ;/

ss

http://imageshack.us/scaled/landing/43/p1010288zz.jpg

@UP

Nie lupię windows Vista bardzo tego systemu nie lubię

nie chcę czyścić tylko chcę formata abym mógł win 8 zainstalować

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

I <3 Node.js

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...