Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proszę o pomoc!

pacaninho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli wczesniej grałeś na emulatorze to zapewnie edytowałeś plik ''hosts'' tak więc przywróć go do stanu pierwotnego.

Opublikowano

Jak Firewalla nie masz a windowsowy? wbrew pozorom on tez dziala:) a z hosts to tez inna sprawa :) moze na adminie nie jestes? nie krytykowac nie mialem tego ale takie zeczy mi do głowy wpadaja....

Opublikowano

Jak znaleźć ten windowsowy? I jak zmienić, żeby mój profil był administratorem. :) A plik hosts to chyba jeśli chodzi o serwery.. ;>

P.S. Na piracie nie grałem :)

Firewall (czyli Zapora Systemu Windows) + AVG Antivirus wyłączone i nadal to samo.. :| Takie info, że mam Windows 7, to może coś pomoże.. BŁAGAM O POMOC! :|

Opublikowano

No z tego komunikatu też wynika żebyś sprawdził czy firewall nie blokuje ci połączenia. Spróbuj przeskanować system i zainstalować/uruchomić gre przez steam.

Opublikowano

Uruchamiam przez steama z wyłączonym firewallem.. Z tego co czytałem przed chwilą, to jest to spowodowane przeciążeniem serwera i trzeba próbować do skutku, ale nie wiem.. Może ktoś jeszcze ma jakiś sposób. Proszę o pomoc ;)

Opublikowano

Ten komunikat oznacza przeciążenie serwerów próbuj do skutku co do twojego ''nie grałem na piracie'' skoro pomogła Ci zmiana pliku hosts oznacza to że jednak grałeś , a ja bym prosil może chociaż o lajka?

Opublikowano

Nie grałem na piracie. Poprostu szukałem na ten temat pomocy na tym forum i było, żeby poryć coś w pliku "hosts", więc tak zrobiłem, ale nie pomogło..

Lajki lecą za cierpliwosć ;P

@up Próbowałem do skutku i raz (przed chwilą) - po restarcie routera załapało i pisało już "Updating", ale po chwili Failed.. Wydaję mi się, że jest to kwestia pogody albo muszę zakupić lepszego neta.. Prosiłbym o nie zamykanie tematu, bo to może nie być to i może ktoś miał podobny problem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...