Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Mody Do Terrari

calin113

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem się was zapytać czy napisał by ktoś mi mody do terrari takie co dodawają nowe zbroje bronie kilofy itp bo takie mnie interesują jeśli znacie takie mody napiszcie oprócz unobotaniu i shortswords proszę napiszcie jak możecie dajcie linka do downloada

Opublikowano

Może RebornMod lub ObsidianMod. Wpisz w YT/Google i zobacz, czy Ci się spodoba :)

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

ObsidianMod Bardzo Dobry Dziękuje idzie łapka ale dasz link do downloada bo jak pobieram i jak wklejam ten mod to niema tych itemków jest tylko obsydian mod installer i obsidianmod.obj

Opublikowano

Co do instalacji modów to trzeba mieć program TConfig dlatego nie wchodzi. Nie wiem jak to zainstalować niestety ale jest takie coś jak Google.

Opublikowano

To pewnie coś złego pobrałeś. Linka nie dam bo jeszcze mi bana za reflink albo reklamę forum dadzą.

Edit

Down

Może, ale teraz naprawdę wole nie robić nic co by było niezgodne z regulaminem bo w dziale Counter Strike dostałem co najmniej 20% za nic i nie chcę żeby to się powtórzyło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...