Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Downgrade Androida z wersji 4.1.1 do 4.0.4 (wiem, że jest dużo poradników w google ale są po angielsku)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No Hej,

Mam tableta Omega MID7500, i chcę zdawngrejdować do wersji 4.0.4. Bo Mój kuzyn ma takiego samego tableta tylko z wersją 4.0.4. I ona jest tak jakby bardziej kompatybilna, i da się praktycznie wszystko na sklep play zainstalować. A u mnie NIE. Więc czy ktoś potrafi mi to wytłumaczyć? Z góry thx.

Opublikowano

to poszukaj wersji androida na twój laptop, będzie pewnie z tutorialem jak wgrać

to że po angielsku nie znaczy ze ktoś będzie chciał ci go przetłumaczyć, bo podstawowe rzeczy jak wgrywać soft powinieneś wiedzieć wcześniej , wtedy nawet język tutorialu nie ma znaczenia tylko właściwe pliki

tutorial najlepiej pisać mając identyczny sprzęt , drobny błąd w tłumaczeniu i juz jest problem :/

jak kuzyn ma z niższa to pewnie sam robił albo u kogoś, nie może ci on pomóc ? ,

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Znalazłem firmware ale nie dla MID7500. http://www.platinet.pl/en/?loc=download

to poszukaj wersji androida na twój laptop, będzie pewnie z tutorialem jak wgrać

to że po angielsku nie znaczy ze ktoś będzie chciał ci go przetłumaczyć, bo podstawowe rzeczy jak wgrywać soft powinieneś wiedzieć wcześniej , wtedy nawet język tutorialu nie ma znaczenia tylko właściwe pliki

tutorial najlepiej pisać mając identyczny sprzęt , drobny błąd w tłumaczeniu i juz jest problem :/

jak kuzyn ma z niższa to pewnie sam robił albo u kogoś, nie może ci on pomóc ? ,

Tak ale kuzyn ma 7 lat więc on go kupił z 4.0.4

Opublikowano

no to wgrywaj , instrukcje masz po polsku też jak wgrywać

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

no to wgrywaj , instrukcje masz po polsku też jak wgrywać

Ok, tylko tam jest specjalny firmware do ot7005

Edit.

Ok napisałem maila do Platinet czy udostępnią mi firmware, czekam na odpowiedź.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...