Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam pytanie zrobi ktoś mi paczkę pluginiów bukkit na serwer mc 1.4.7 pluginy jakie chce maja być takie

-LifeMc

-OtherDrops (Diaxy itp lecą z stona)

Opublikowano

Ok to ja na 2 koncie oto twoje pliki mam nadzieje ze pomoglem jezeli cos nie dziala pisz

Mam prośbę ustawisz mi drop 0.80 diax emerland tak samo. złoto 1.5 żelazo 2,4. I all można kopać na każdym poziomie :)
Opublikowano

Mam prośbę ustawisz mi drop 0.80 diax emerland tak samo. złoto 1.5 żelazo 2,4. I all można kopać na każdym poziomie :)

wybacz ze tak pozno odpisuje ale myslalem ze wszystko wparzadku i moge wyjsc z forum co do ustawienia dropu to wejdz w folder OtherDrops/otherdrops-drops.yml najlepiej uruchom go programem notepad + + jezeli go nie masz to moze byc i tam masz :

(wybacz nie umiem robic spoilerow:D)

STONE:

- drop: DIAMOND

tool: [iRON_PICKAXE, DIAMOND_PICKAXE, GOLDEN_PICKAXE, WOODEN_PICKAXE, STONE_PICKAXE]

chance: 0.5% - % ile dropu diamentu ze stona zmien se jaki ci sie podoba

message: "&bGratulacje! Znalazles diament!" - informacja po znalezieniu diamentu

- drop: GOLD_ORE

tool: [iRON_PICKAXE, DIAMOND_PICKAXE, GOLDEN_PICKAXE, WOODEN_PICKAXE, STONE_PICKAXE]

chance: 1.5% - % ile dropu zlota ze stona zmien se jaki ci sie podoba

message: "&bGratulacje! Znalazles zloto!" - informacja po znalezieniu zlota

- drop: EMERALD

chance: 0.7% - tak samo jak wyzej

message: "&bGratulacje! Znalazles szmaragd!" - tak samo jak wyzej

- drop: IRON_ORE

chance: 3% - tak samo jak wyzej

Opublikowano

wybacz ze tak pozno odpisuje ale myslalem ze wszystko wparzadku i moge wyjsc z forum co do ustawienia dropu to wejdz w folder OtherDrops/otherdrops-drops.yml najlepiej uruchom go programem notepad + + jezeli go nie masz to moze byc i tam masz :

(wybacz nie umiem robic spoilerow:D)

STONE:

- drop: DIAMOND

chance: 0.5% - % ile dropu diamentu ze stona zmien se jaki ci sie podoba

message: "&bGratulacje! Znalazles diament!" - informacja po znalezieniu diamentu

- drop: GOLD_ORE

chance: 1.5% - % ile dropu zlota ze stona zmien se jaki ci sie podoba

message: "&bGratulacje! Znalazles zloto!" - informacja po znalezieniu zlota

- drop: EMERALD

chance: 0.7% - tak samo jak wyzej

message: "&bGratulacje! Znalazles szmaragd!" - tak samo jak wyzej

- drop: IRON_ORE

chance: 3% - tak samo jak wyzej

Dzieki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...