Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Do ludzi, którzy robili hamachi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o tylko konkretne odpowiedzi.

Czy da się zrobić serwer hamachi dla góra 2 osób na tym samym łączu przez router ?

Jeśli tak to czy obie osoby dadzą radę się połączyć ?

Czy da się do tego użyć plików innego serwera ?

1352652199-U513235.png
Opublikowano

Tak, da się to zrobić. Tutaj masz spis poradników, który na pewno Ci się przyda (daję go, bo masz tam masę przydatnych tematów):

[spis] Poradników Tworzenie Serwerów Prywatnych - Metin2 - Tutoriale i Download - MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online

Tutaj coś do tworzenia serwera hamachi na np. plikach od Terenzo:

[TuT] Jak postawić serwer hamachi na plikach by Terenzo - Metin2 - Tutoriale i Download - MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online

Opublikowano

A jeszcze takie pytanie, a mianowicie :
1.Czy da się zrobić zupełnie za darmo serwer no-hamachi ? (i jaka jest różnica/co się bardziej opłaca)

2.Czy da się postawić hamachi, na przykładowo plikach serwera Glador/PL/Draenor którykolwiek ?

Z góry dziękuje za odp. !

1352652199-U513235.png
Opublikowano

1.Da sie ale musisz miec stale IP.

2.Watpie bys mial ich pliki chyba ze byles w teamie i miales dostep,zrobiles sb kopie w co watpie. Pliki mozesz uzyc normalnie Kociola,Terenza,Badrara.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Mam router IP wewnętrzne, chyba mi się nie zmienia jeśli dobrze pamiętam.

Nie, nie mam ich plików, ale słyszałem, że jak się ma clienta to podmienia się root i locale. Prawda ?

1352652199-U513235.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...