Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kupować BF'a teraz, czy później?

PiekielnySandal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ;) może zacznę od tego, że mój obecny komputer ledwo ledwo spełnia minimalne wymagania BF'a. Za miesiąc kupuje nowy, na którym bf powinien śmigać na ultra. I mam do was pytanie czy opłaca się teraz kupić na originie bf edycja premium (podstawka + premium) za 90zł i poczekać ten 1 miech. Zdaje sobie sprawę, że kupując oddzielnie podstawkę i premkę w innym sklepie musiałbym wydać 200zł+ a promocja w originie nie będzie trwała wiecznie.

Kupiłbym sobie teraz ten klucz, poczekałbym do nowego kompa i wtedy ściągnął, a potem rzucam szkołę i 24/7 napierdalam w battlefielda xDD

Opublikowano

Kupuj teraz ; )

Procek: AMD Athlon X2 II 3.3GHz OC < do wymiany na phenoma >

RAM: 2GB DDR3

Grafika: HD Radeon 4870 1GB

Zasilacz: ATX POWER SUPPLY 420W

MOBO: Asrock N68C-S UCC

Opublikowano

Kup teraz, a moze na tym sprzecie co masz teraz ruszy na low ;)

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Opublikowano

Też myślę, że ruszy na minimalnych ;)

PS: jeszcze takie pytanie :D Czy gdybym teraz kupił ten kod i czekałbym z użyciem go do czasu aż będę miał nowego blaszaka to czy nie ulegnie on przedawnieniu? Kompa zamawiam 30-31 Marca, więc to będzie ponad miesiąc.

Opublikowano

Nie sadze zeby klucz mial "termin waznosci" ;) ale jak kupisz to po co zwlekac? Aktywuj go od razu i po problemie (jeszcze zgubisz, usuniesz przez przypadek etc)

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Opublikowano

Klucz nie ulegnie raczej przedawnieniu po miesiącu ale możesz go zgubić. Jak będziesz miał nowego kompa to po prostu ściągniesz go jeszcze raz z konta na którym nasz ten kod :)

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Najlepiej jakbyś kupił teraz. Nie masz pewności czy za miesiąc będzie taka promocja, a jak teraz kupisz, to możesz spróbować teraz zagrać, a na nowym kompie logujesz się tylko na swoje konto origin i masz.

"rzucam szkołę i 24/7 napierdalam w battlefielda"

Nie polecam, po piersze... szkoła.. to mówi samo za siebie, po drugie, jak bedziesz zbyt często i zbyt długo grał w BF'a możesz się znudzić nim chwilami.

@Edit: Literówka.

Opublikowano

Skoro "zdajesz sobie sprawę", a jak mniemam jesteś istotą używającą mózgu do zdawania sobie sprawy to myślę, że sam powinieneś odpowiedzieć sobie na pytanie czy wolisz wydać 90, czy 200 zł. Jeśli nadal masz problem z oceną to podam Ci równanie: 200>90. Co do rzucenia szkoły to w mojej opinii nie jest to najlepsze wyjście w Twoim wypadku. Cieszę się, że mogłem pomóc.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Teraz i jeszcze raz teraz. Chyba umiesz liczyć, nie? Zawsze możesz sobie ściągnąć z Origina. Z konta.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...