Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Molten jak grać ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciał bym zacząć grać w WoWa na Moltenie, jednak nie znam się zbytnio na angielskim i nie wiem jak grać, a więc chciał bym link do wowa ( tylko nie przez torrenty ) pobrał bym patche po kolei i zainstalował. Dacie mi link do WoWa i patchy żeby działał mi Molten CATA ?

Opublikowano

OOO wszystko przeczytałem i wszystko rozumiem :D jutro zacznę pobierać WOWA, bo w jeden dzień mi się nie pobierze :D jak instalowałem kiedyś Wrath of the Lich King to mi się pobierało 3 dni, to lepiej od jutra zacząć :D jak będę mieć problemy jakieś to tu napisze i będę mieć nadzieje że ktoś odpowie, jeśli będę mieć problemy :D dzięki za pomoc :P

Opublikowano

Kurcze mam pierwszy problem :D nie wiem od czego zacząć by grać na CATA, mam dwie instalki do WoWa jedna to InstallWoW ją zawsze instalowałem do grania na WOTLK, nie wiem czy jak ją zainstaluje to będę mógł grać na CATA, a druga to WoW-4.0.0-WOW-enGB-Installer i ona mi bardziej pasuje na CATA bo ma patch 4.0.0

Opublikowano

Kurcze mam pierwszy problem :D nie wiem od czego zacząć by grać na CATA, mam dwie instalki do WoWa jedna to InstallWoW ją zawsze instalowałem do grania na WOTLK, nie wiem czy jak ją zainstaluje to będę mógł grać na CATA, a druga to WoW-4.0.0-WOW-enGB-Installer i ona mi bardziej pasuje na CATA bo ma patch 4.0.0

Masz racje. Pamiętaj nie odpalaj launchera bo Ci spatchuje do mists of pandarii i na cata nie pograsz :) Polecam odwiedzić forum serwerowe tam powinien się znajdować pełen klient do pobrania i nie będziesz musiał się bawić w patchowanie.

simply.4557.gif

Opublikowano

Masz racje. Pamiętaj nie odpalaj launchera bo Ci spatchuje do mists of pandarii i na cata nie pograsz :) Polecam odwiedzić forum serwerowe tam powinien się znajdować pełen klient do pobrania i nie będziesz musiał się bawić w patchowanie.

Tylko że ten pełen klient do pobrania to przez torrenty jest, a ja nie chcę przez torrenty, jeszcze przed twoim postem zacząłem patchować przez launcher i miałem mists of pandaria xD kurczę co mam nacisnąć by pomyślnie do cata mi się patchowało, albo do Patcha 3.3.x by potem spatchować do 4.0.0 i tak patchować aż do patcha który jest wymagany na Moltenie? Czy jak zainstaluje WoWa przez InstallWoW i zainstaluje WoWa + TBC + WOTLK to będę mógł wtedy zrobić z tego CATA ? Już nie pamiętam jak ja kiedyś instalowałem wowa xD

Opublikowano

Musisz pobrac w takim razie.

Czyste gry WoW + TBC + WOTLK + CATA. Po zainstalowaniu bedziesz miał patch 4.0 i patchujesz do wybranej wersji gry.

simply.4557.gif

Opublikowano

Musisz pobrac w takim razie.

Czyste gry WoW + TBC + WOTLK + CATA. Po zainstalowaniu bedziesz miał patch 4.0 i patchujesz do wybranej wersji gry.

Ok a jak zainstalować CATA ? bo mam do wyboru tylko WOW + TBC + WOTLK a CATA nie mam, zainstalowałem właśnie od nowa WoW-4.0.0-WOW-enGB-Installer i nie naciskałem tym razem launchera i folder World of Warcraft waży 7,36 GB jak sprawdzam wersje to Launcher ma wersje 4.0.0.1807 , a Launcher.patch ma wersje 4.0.0.1807 a Wow ma wersje 4.0.0.12911, czy teraz wystarczy że zainstaluje te patche np. 4.0.0 > 4.0.1 i tak aż do 4.0.6 i będę mógł grać na moltenie ??? jak tak to coś za szybko i łatwo mi się pobrał ten wow

LOL KOLEJNY PROBLEM xD nie mogę pobrać Patch 4.0.1a -> 4.0.3 bo mi się pobiera coś czego zainstalować nie mogę :/

Problem rozwiązany :D teraz ostatnie pytanie... Jaki jest realmlist do priva Molten ?

Opublikowano

O też mam problem z graniem na CATA i nie mogę sobie z nim poradzić, napiszę temat i tam wszystko wyjaśnię

Chuck Norris !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...