Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Błąd gry

ConFesj0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dziś ściągnąłem i zainstalowałem CA. Pierwsze co mi się nie spodobało, to że rozdielczość gry jest dobrze ustawiona pod rozdzielczość ekranu, lecz mimo to z lewej i prawej strony jest ucięte parę cm ekranu .. drugi błąd poważniejszy, wchodzę na serwer, wybieram mapkę ładuje się i jak się naładuje do końca wyskakuje napis :

" An error has occurred , we apologize for the inconveniece. Please submit a support ticket via the website if this continues "

Nie znalazłem tego błędu w podpiętych poradnikach :)

Sygna By Me :p

xx.jpg

Opublikowano

Nie wiem w czym ma niby cleaner pomóc...

próbowałem na kilku serwerach, wszędzie to samo. a ten początkowy trening włączył się normalnie, ale też obcięty ekran..

jak wyłączyłem i włączyłem CA rozdzielczość cofnęła się na złą, zmieniam na poprawną i dalej to samo, bez zmian, i dalej do gry wejść nie mogę

xx.jpg

Opublikowano

Co do pierwszego problemu to ściągnij i zainstaluj najnowsze sterowniki do twojej karty graficznej.

Opublikowano

Mam najnowsze. dokładnie ten problem wygląda tak, że włączam CA mam ustawioną złą rozdzielczość , ustawiam dobrą wybieram server i room robie start ładuje się , zmienia się na dobry obraz , od razu mam naładowane, zmniejsza się do rozdzielczości złej, po czym wywala do roomu, i wyskakuje ten błąd. podejrzewam, że jeden błąd wynika z drugiego, tylko nie wiem jak naprawić .

xx.jpg

Opublikowano

Broni z GE ?;d Wybacz, ale dziś dopiero to ściągnąłem, i nie wiem o co chodzi ;d

Zresetowałem jeszcze raz, zmieniłem rozdzielczość najbliższą odpowiedniej, udało się włączyć grę, gra normalnie full ekran, choć czasem są jakieś dziwne spóźnienia ( nie lagi ) lecz po grze w lobby i tak mam tylko 3/4 ekranu..

Co do sprzętu spokojnie chodzą na nim wszystkie najnowsze gry na najwyższych typu BF, dead space, hitman itd. Interne 50mb/s tak w razie czegoś :)

xx.jpg

Opublikowano

Dobra.. lobby jest 3/4 ekranu, ale przeżyję ;d Gra działa na całej rozdzielczości teraz, a to najważniejsze dziękuję wszystkim, a temat do zamknięcia :)

xx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...