Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Wywala

przemo450654

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyłącza, i wyskakuje okienko jakbym wyłączył grę
Ładuje się gra, skaczę ten gościu(xD), i jak wbiega po za monitor, czyli powinienem przejść do strony z logowaniem, a mnie wtedy wywala

6cluij.gif

Opublikowano

@2up.. Tak było kiedyś spójrz sobie na datę.. Po co ma grać na low skoro zapewnie nie ma 10 letniego kompa. Mówiąc że to było kiedyś mam na myśli to że przez jakiś okres czasu(tydzień) wywalało odrazu po zalogowaniu. A on nawet się zalogować nie może...

674071459604241683421.gif

Opublikowano

@2up.. Tak było kiedyś spójrz sobie na datę.. Po co ma grać na low skoro zapewnie nie ma 10 letniego kompa. Mówiąc że to było kiedyś mam na myśli to że przez jakiś okres czasu(tydzień) wywalało odrazu po zalogowaniu. A on nawet się zalogować nie może...

dobra zwracam szacunek :D

a masz zainstalowane net framework 3.5 i 4? a jak wszystk nie pomaga a zalezy Ci na CA to chyba format cie czeka

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

Dobra działą. Próbowałem wszystkiego, wyłaczać zapory itd. Ale w końcu skusiło mnie, abym wyłączył ts3, i działa. Mam na ts włączonego plugina więc to może przez to :)

6cluij.gif

Opublikowano

Czytaj dokładnie...

Uruchamiaj tsa jako administrator. Powinno pomóc.

Post wyżej ci to piszę.

Dobra działą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...