Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] FishBot Kamermod na Metin2.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.Mam takie pytanie co do nowego update'a Kamermoda, który ukazał się bodajże 12 lutego tego roku.

1.Czy ten Fisbot nie różni się niczym od tego zwykłego fisbota Kamer'a, który też znajdziemy na jego stronie ?

2.Jeżeli już ktoś z niego korzystał to niech się wypowie na temat auto blokady na tego bota (Czy wgl. łapie go blokada i jeśli już go łapie to po jakim czasie użytkowania ten proces następuje) ?

Chodzi mi tu o Serwer Metin2pl i jeżeli ktoś posiada jakiś lepszy, który nie łapie blokady to czy mógłbym dostać link np z tematu na tym o to forum.

Z góry dziękuje i pozdrawiam.

Kopia_599015_400269190070399_1751908983_ <3
"Jeśli naprawdę planujesz kontrolować moją moc, zanim zdecyduję się
pojawić następnym razem, daj z siebie wszystko by nie zginąć... Uważaj,
zrozumiałeś?!"

Opublikowano

Mhm :) to zrobię ost. rundkę na kamerowym i spróbuje z tym, ale jak to znajomy powiedział "bez ryzyka, nie ma hajsu" ^^ . Wielkie dzięki :)

zrozumiałeś?!"

Opublikowano

Jeżeli chodzi o Fishbota w M2bobie to nie ma lepszego jak narazie. Ma funkcje anty-bana moim zdaniem lepszego od Kamera :) 6 clientów można załączyć także polecam programik M2bob: -)

Opublikowano

Zależy bo jeśli już chodzi o płatne boty, haxy to mogę odwiedzić x22cheats albo inuria-cheats, które mają praktycznie do wszystkiego cheaty i nie wykrywalne, ale na razie nie chcę na to wydawać kasy :P

zrozumiałeś?!"

Opublikowano

Zależy bo jeśli już chodzi o płatne boty, haxy to mogę odwiedzić x22cheats albo inuria-cheats, które mają praktycznie do wszystkiego cheaty i nie wykrywalne, ale na razie nie chcę na to wydawać kasy :P

Na tych stronach co podałeś jest tylko napisane, że hacki są niewykrywalne - nie możesz we wszystko wierzyć. Jeśli chcesz coś naprawdę mocnego to wydaje te kilka złotych na M2boba i miej świadomość pieniędzy niewyrzuconych w błoto.

PS. Podałem Ci wyżej fishbota, która ma opcję anty-bana, wstawanie po śmierci, wylogowanie gdy pojawi się GM, itd.

Opublikowano

fish boty nie są wykrywalne... GM blokuje. nie raz testowałem fish bota, jakoś bana nie mam ?

w m2bobie wykrywacz GM działa na takiej samej zasadzie.. no może ma więcej opcji ale wykrywa tak samo

nowe konto, KaMeR1337 nie działa

Opublikowano

@daronian
Bardzo ci dziękuje za link, który mi dałeś lecz w temacie były wpisy osób o tym, że czasem HS ich kick'ał (głównie na XP) a niestety taką wersje oprogramowania posiadam ;/ a na razie muszę doexpić inną postać żeby się pchać w testowanie postaci :]

PS. co do x22 i inurii to testowałem je już dawno (głównie CS, COD, Crysis, BF itp. itd.) także tu bardziej mam wiedzę co do VAC blokad na Steam'ie :) Nigdy nie wiadomo jak z grami MMO ;p

@KaMeR2
Tak właściwie to sam nie wiem bo jak używałem twojego hacka na modzie (jako osobny FB) dostałem bana dokładnie po 34 h ciągłego łowienia (pewnie z tego powodu wyłapałem go), ale jak się bardziej pilnuje np. robię przerwy 2 h to nie ma problemu z banem ani nic :) Tak czy siak Dobra robota z tym nowym Update'em twojego Kamermoda :]

zrozumiałeś?!"

Opublikowano

Jeżeli miałbym wybierać miedzy tym fishbotem osobnym a wbudowanym w kamer moda , to dla mnie oczywiste jest że wybrałbym tego w kamer modzie , dlaczego ? Gdy łowiłem na tym osobnym v1.2 to dostawałem bany po 1-2 dniach łowienia , za każdym razem miałem fb na oku , mialem na malym oknie i na 1 gralem a fb widzialem , więc to nie byly bany od gm. Na tym fish bocie wbudowanym w kamer modzie łowie już prawie 2 tyg i nie dostałem bana na żadne konto , mam 6 postaci 30lvl , mam odpalone 2 , a co 4h zmieniam na następne 2 ( żeby zmniejszyć szanse na bana ). Wykrwyacz gm też jest bardzo dobry , jak wiadomo na s26 często sprawdzają , już 3 razy się wyłączyły boty , ja się zalogowałem i patrzałem jak gm banował tych ''niewykrywalnych'' fishbotów. Na tym fb możesz łowić miesiące bez bana , tylko musisz go używać z głową :)

Pozdrawiam

Opublikowano

@UP
Czyli tak jak myślę, że warto używać FB podczas dnia niż w nocy, no chyba że jesteśmy cały czas na kompie ^^
Ja teraz nie łowię od 7 h i myślę, że jak robisz sobie przerwy to raczej nic się nie stanie :)
Dzięki za potwierdzenie mojej teorii ^^

zrozumiałeś?!"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...