Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie][Prośba o pomoc] odszukanie gracza

kurvvawa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdeczni mam mały problem otóż nie mogę odszukać profilów 2 graczy. Mimo przepisania ich nicków nie odnajduje ich nie wiem jak sobie z tym poradzić ;/

287be63ffbbddc7b.jpg <--- Tych dwóch graczy bardzo bm prosił o pomoc mile widziany link do ich profilów

[TGM]Sniper załatwiony został ten drugi ani wyszukanie gracza ani google nie pomaga ;/

mam pytanie drobne co do zgłoszeń czy EA banuje w ogóle takich hackerow ?

Opublikowano

A masz jakiś filmik/zdjęcia, które pomogą udowodnić, że to hackerzy ??? Nie patrzmy na strzały w głowę, ale na dokumenty ? :)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Nie wiem czy to ciekawe czy nie

ale od kiedy napisałem post wyżej do teraz ten koleś nabił ponad 500 hedów ;)

9706813200_1361573290.png

Opublikowano

ziomek gran na 100 na hakach same hedy wali na mapie inwazja w glab ladu ludzie sie respili a on ich wybijal gram w nationalsach widzialem co sie dzieje z jego snajperka.... staje przed nim jak on namierzal i ciagle strzelal tyle ze ja zaslonilem cialem lufe......

on i 2 jego kolegow razem bylo ich 3 jak mozna w 3 minucie gry nabic po 13 zabójstw kazdy..... kiedy pzeciwnikow nie bylo widac bo sie odradzaja dosc daleko w tych lodzach (przeciwnicy zmieniali sia ciagle bo wychodzili co chwile)

przepraszam za znaki, a raczej ich brak problemy z klawa ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...