Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak robić reklamy na metin2.sg?

Howker_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po zmianie ip na Amerykańskie będziesz miał bardziej opłacalne reklamy :)

Do tego potrzebujesz programu aol.

Jak go ściagniesz i zmieisz ip nim(nie bd pisal jak, bo sa tuty), to możesz zabrać się za robienie reklam.

Klikasz Free i masz darmowe reklamy, następnie posługujesz się tym:

http://pl.fakenamegenerator.com/

Jeżeli nie masz problemów z angielskim, to bedzie to dla ciebie pestka.

Tak o to wypełniasz reklamy wpisując dane z ''fejkgeneratora''.

Pozdrawiam

Opublikowano

Ok a czy mam obowiązkowo ip zmieniac?Bo mam ip zmienne na routerze? ;)

edit:A i wchodze na stronke metin 2 sg to tam jest sponsor pay i jak za darmo to tylko żeby w gre grac ;>Czy są inne?I o co chodzi z tym fake generatorem?Zupełnie nie rozumiem.

Opublikowano

Ok a czy mam obowiązkowo ip zmieniac?Bo mam ip zmienne na routerze? ;)

edit:A i wchodze na stronke metin 2 sg to tam jest sponsor pay i jak za darmo to tylko żeby w gre grac ;>Czy są inne?I o co chodzi z tym fake generatorem?Zupełnie nie rozumiem.

Tak, najlepiej zmienić adres IP na inny, np. Amerykański. SponsorPay powinien Cię zadowolić, a fakename generator jest potrzebny do np. AOL'a, czyli programu, gdzie musisz podać swoje dane.

Opublikowano

No jeśli nie chcesz wysyłać żadnych SMS'ów, ani kupować próbek produktów, itp. to wybierz reklamy darmowe [FREE]. :-) Dostaniesz mniej monet, jednak nie stracisz na tym pieniędzy.

Opublikowano

A to lipa;/

Nie narzekaj, bo zaufaj mi, że często jest tak iż jednego dnia nie ma żadnych reklam, a następnego możesz zyskać kilkaset monet. Trzeba niektóre dni przeczekać lub próbować zmienić adres IP dalej, aż się trafi. :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...