Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M26 Pershing- załoga

miki772

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie umiejętności dla załogi w Pershingu? Będę z Pershinga potem załogę przenosić na 10tier więc chcę, aby umiejętności załogi przydały się teraz i potem. (jeśli tak się da).

To jakie umiejętności po kolei? Napiszcie proszę jak w przykładzie
Kierowca:
1.umiejetność
2. -II-

Dzięki

Opublikowano

Ja bym takie coś zrobił:

Dowódca: warianty:

a) mentor, żarówka, naprawa

B) żarówka, mentor, naprawa

c) żarówka, naprawa

Celowniczy: naprawa, dead eye, snap shot

Kierowca: naprawa, smooth ride, off-road driving

Radioperator: naprawa, obojętnie

Ładowniczy: naprawa, safe storage, adrenaline rush

76561198001815076.png
Opublikowano

Gościu, zanim zaczniesz mówić, najpierw kup czołg. Bo mnie dobijasz.

Jako pierwsza umiejka: priorytet to BiA.

Druga:

Dowódca: żarówa tak sobie się przyda (400m zasięgu sprawia, że zazwyczaj jak zostaniesz wykryty, ty pierwszy wykryjesz przeciwnika), możesz naprawę. Ew. Mentor.

Celowniczy: STRZAŁ Z BIODRA!!! Deadeye na gówno ci się przyda.

Kierowca: Gładka jazda-> Hamowanie Sprzęgłem-> Jazda Terenowa/Naprawa

Radiooperator: Naprawa, Ew. Rozeznanie w Sytuacji

Ładowniczy: Naprawa-> Ew. jak chcesz to Bezpieczne Magazynowanie (Marnowanie umiejki, Ammorack jest kurewsko mocny w tym czołgu)

Opublikowano

Gościu, zanim zaczniesz mówić, najpierw kup czołg. Bo mnie dobijasz. Jako pierwsza umiejka: priorytet to BiA. Druga: Dowódca: żarówa tak sobie się przyda (400m zasięgu sprawia, że zazwyczaj jak zostaniesz wykryty, ty pierwszy wykryjesz przeciwnika), możesz naprawę. Ew. Mentor. Celowniczy: STRZAŁ Z BIODRA!!! Deadeye na gówno ci się przyda. Kierowca: Gładka jazda-> Hamowanie Sprzęgłem-> Jazda Terenowa/Naprawa Radiooperator: Naprawa, Ew. Rozeznanie w Sytuacji Ładowniczy: Naprawa-> Ew. jak chcesz to Bezpieczne Magazynowanie (Marnowanie umiejki, Ammorack jest kurewsko mocny w tym czołgu)

BiA - jak kto woli.

Żarówka - w pierwszym wariancie rozpisałem mentora jako pierwszego, reszta jakby komu nie pasował. Dead eye zwiększa szanse na krytyka trzykrotnie. Gładka jazda imo może poczekać na drugi ale jak kto woli. Smooth ride to gładka jazda.

76561198001815076.png
Opublikowano

@marvelus "Gościu, zanim zaczniesz mówić, najpierw kup czołg. Bo mnie dobijasz." to do kogo?

Czekam, może jeszcze ktoś cos napisze.

Opublikowano

BiA - jak kto woli.

Żarówka - w pierwszym wariancie rozpisałem mentora jako pierwszego, reszta jakby komu nie pasował. Dead eye zwiększa szanse na krytyka trzykrotnie. Gładka jazda imo może poczekać na drugi ale jak kto woli. Smooth ride to gładka jazda.

3%, sprawdź sobie wiki.worldoftanks.

This perk increases the chance to critically damage enemy vehicle modules and crew with AP, APCR, or HEAT shells by 3%. It does not work with HE shells.

@marvelus "Gościu, zanim zaczniesz mówić, najpierw kup czołg. Bo mnie dobijasz." to do kogo?

Czekam, może jeszcze ktoś cos napisze.

Nie bój się, nie do ciebie tylko do Xantera. Co do tego, mam ponad 300 bitew na Pershingu, 87% drugiej umiejki, Medy to moje ulubione czołgi, zawsze wiem do jakich brać jakie perki, jaki sprzęt.

Opublikowano

jeszcze marvelus możesz mi powiedzieć cóż to "BiA"? Wiem wstyd się przyznać xD

To skrót od Towarzyszy Broni.

Opublikowano

jeszcze marvelus możesz mi powiedzieć cóż to "BiA"? Wiem wstyd się przyznać xD

Brothers in Arms, Towarzysze broni

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...