Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rasa ma wpływ na klasę?

CheaTOver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zauważyłem że każda rasa w Tera ma inne bonusy, czy to pasywne czy też aktywne.. I teraz moje pytanie ;P Którą rasą najlepiej będzie się grało Sorcerem <3 ? Głównie chodzi mi tutaj o bonusy pasywne bo jak rozumiem one działają od początku do końca, a aktywne co 1h/2h lub 1/2 h :P Oczywiście te aktywne są również ważne, ale dla mnie mniej.. Czemu? Bo nigdy prawie ich nie używam :P Co godzinę ładowanie to nie dla mnie.. Z wyglądu jak dla mnie najbardziej spodobały się te zwierzaki. Ich nazwa zaczynała się coś na P ? Pori czy tam popiro, kij wie jak :P

Każda sensowna odp. będzie likowana, a osoba która jako pierwsza zaproponuje rase i spodoba mnie się dostanie like x5 ^^

Zbieram like ;x

Opublikowano

W ogóle Aman/Human to takie uniwersalne rasy pasujące praktycznie dla każdej klasy. Co nie zmienia faktu, że wybierając rase mojego Archera patrzyłem na wygląd a nie skille :3

Opublikowano

Ja tam teraz żałuje, że wziąłem wysokiego elfa ... Praktycznie w ogóle nie padam, to mi się nie przydaje regeneracja many po wskrzeszeniu, a natychmiastowego naładowania many nie używam, bo się nie opłaca, chyba, że w sytuacjach krytycznych ^ Których też nie jest za wiele. :P

Opublikowano

Czyli głównie wybiera się postacie dla wyglądu? :P Jakoś Aman Human nie wyglądają dobrze ;d Tzn. Mnie się nie podobają :P Za to Popori nie ma za fajnych pasywnych.. Szybsze zbieractwo i pływanie ;d ( Dzięki Natsu za stronę ;] )

Zbieram like ;x

Opublikowano

Ja na wygląd nie narzekam, wyglądam epicko fajnie ;D Ale skille aktywne jak i pasywne są po prostu zbędne. Jedyne co się przydaje, to wydobywanie energii z której i tak zbytnio nie wiem co się crafci ;P

Opublikowano

Ok, czyli wybiorę sobie to co chcę :P Popori <3 Jakoś wygląda najfajniej moim zdaniem :P Dzięki i lecą like. Nie mam pojęcia kto tak naprawdę odpowiedział najlepiej więc dostaniecie tyle like ile napisaliście w tym temacie ;d

Zbieram like ;x

Opublikowano

To jaka rase wybierzesz jest obojetne. kazda z nich ma jakiś indywidualny dodatkowy bon ale nie ma tego ze ta jest lepsza do tej. po prostu tu chodzi o to ze jak np grasz berserkiem to lepiej bedzie wygladala jakas duza postac niz mala itd wybierane sa pod gust. ja gram Warriorem Castanic i wyglada swietnie.

Warrior cos w stylu Assasia wiec postac musi jakos wygladac ^^

07397503792889363185.jpg

Opublikowano

Human pvp

Aman pve

Reszta bez różnicy, ogólnie to nie ma sensu się tym kierować. Kieruj się wyglądem bo jak co do czego przyjdzie to i tak będziesz miał skille na cooldownie/użyjesz raz na 30 min.

@Down

To nie widziałeś jeszcze Elin Berka. Epicness overload.

Trolling is a art.

Opublikowano

Ostatnio widziałem Lancerke Elin - to jest dopiero epickość.

215d.png

Per aspera ad astra, aport Łajka!

Opublikowano

To zależy od twojego gustu, ale nie rób baraka ani amana bo będą wyglądać jak by walczyli wykałaczkami :D

Staram Się Pisać Poprawnie !!!!
Przepraszam Za Błędy !!

Opublikowano

Niekoniecznie... aman na wyższym lvlu z 2x swordami wygląda kozacko, kolega ma i podoba mi się bardzo, to samo aman kobieta-archer świetne połączenie, fajny długi warkocz na włosach, ryj szpetny jak u goryla + te wielkie cycki :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Podam ci kilka typów ,które mi się najbardziej podobają i najbardziej pasują:

-Dla Amana polecam ci Warriora,Berserkera i Slayera. Od 15 level'a wyglądają świetnie.

-Dla Baraki/a oczywiście Mystic lub Sorcerer (takie ,,grubaski,, dobrze się komponują z magami ^^)

-Dla High Elfów klasycznie Archer i magowie. Chyba każdy widział kiedyś w filmie lub grze Elfa łucznika i maga

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...