Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Konto premium

kurekkurek2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wszystkimm. Zna ktoś jakiś sposób na darmowe PP. Zmiana ip na angielskie i amerykańskie odpada, bo wszystko już tam wypełniłem i tylko za niektóre dostałem wynagrodzenie. Słyszałem o jakimś generatorze PP, ale ściągnąć go jest rzecza praktycznie nie możliwą. Za pomoc byłbym bardzo wdzieczny.

Opublikowano

Mało jest darmowych .. A jak nie raz patrze na yt że niby jest hacka na darmowe konto premium to widać to że jest złodziejstwo bo takiego czegoś nie ma ...

Już nawet na allegro się nie kupi pp ja dawnie kupowałem 200pp za 10zł ale teraz nie ma bo plemiona zlikwidowali to ...

Opublikowano

Jedynie zmiana IP. Programy gdzie wpisujesz ilość PP i klikasz doładuj to albo zwykłe keyloggery, albo programy działające wizualnie

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Czy tak trudno jest zrozumieć że nie ma ???

Nigdy nie było hacków na konto premium bo jeśli by było to wiesz co by się działo ludzie by mieli takie konta że by się nie opłacało grać ...

Nigdy nie było hacków i nie będzie tak jak powiedzieli powyżej .

Opublikowano

innego już nie ma . Dawniej było można kupować na allegro za 10zł ale teraz sie nie da bo była jakaś afera .

Teraz ludzie się zbierają na paczkę konta premium i dzielą to na tyle osób ile dało kasy i ile chcą tych kont premium ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...