Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]"Sprawa" w trybunale

Shunn21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wczoraj dostałem bana na tydzień, praktycznie za nic ... gram sobie duo z kolega i nagle ze konto przywoływacza zostało zablokowane i na email została już wysłana karta poprawy czy coś w tym stylu.. a ja na emailu nic nie mam, wiem jak to wygląda bo juz raz tak miałem .. i co ja mam teraz zrobić.. mija juz 24h i nie ma zadnej karty do trybunału a ja nadal nie wiem za co zostałem zbanowany... Napisać w tej sprawie do supportu czy tak zostawić? wiem ze konto należy do riotu, ale chyba mam prawo wiedzieć za co dostałem zbanowany, czy warto sie w tej sprawie z nimi "kłócić" ?

Opublikowano

Na mailu MUSI znajdować się link do sprawy z trybunału, za którą otrzymałeś bana.

Sprawdź w spamie i sprawdź również, czy to na pewno na ten e-mail zostało zarejestrowane konto.

Opublikowano

Na mailu MUSI znajdować się link do sprawy z trybunału, za którą otrzymałeś bana.

Sprawdź w spamie i sprawdź również, czy to na pewno na ten e-mail zostało zarejestrowane konto.

Tak, mam tylko 1 email, i poprzedni link z trybunalu tez na ten email dostałem, a NIC nie zmieniałem, sprawdzalem folder spam no poprostu przeszukałem cała poczte, i nic nie ma ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...