Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] PS3 WiFi

Konsolowiec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Od kilku dni mam problem z internetem w PS3. Otóż jak włączam konsolę to niby jest ten internet ale jak gram w jakąś grę on-line np. Crysis 3 to po ok. 6 minutach problem z sesją i wyrzuca mnie. To samo jest z battlefieldem. No tutaj grałem dłużej, z 30 min. ale też wyrzuciło. W ciągu godziny ok. 3 razy. W czym jest problem? W Crysis mam 4/5 kreski zasięgu a i tak wyrzuca. Resetowałem router wielokrotnie, dużo nie pomogło. Tak samo od nowa łączyłem się z WiFi, siła sygnału 100% za każdym razem a i tak wyrzuca. Nie wiem w czym jest problem.

Opublikowano

To jest dziwne, bo na komputerze stacjonarnym właśnie od tego samego dnia co na konsoli mam takie problemy z netem natomiast na 2 laptopach wszystko śmiga. Router na 100% jest kompatybilny z PS3, bo chodzą razem od 2 lat i dopiero teraz mam taki problem.

Edit: Właśnie odpaliłem filmik na YT i idzie wszystko ładnie, kreska bufrowania daleko, więc jakby wszystko było ok... Sprawdzę potem jak z PS3 i dam znać. (Wcześniej w ogóle film nie chciał mi się odpalić)

Żeby nie robić noergo tematu, to jak mam sony Pulse i Ps Vitę czyli 2 oryginalne sprzęty od sony i przejściówką podłączę Pulse do Vity to jakość dźwięku będzie lepsza?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...