Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Super latwy server

Variance

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Play4S co dziennie dostajemy KK oko 60 a itemki wbija się łatwiej niż na pl nie mówię że jest to 100% ale o wiele więcej niż na pl.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Nie polecam Play4s, ponieważ na same tynki zbierasz około 1,5 tygodnia (może mniej lub więcej) + eliksiry szczęscia + formuły mistrza...

Sam exp nawet przyjemny, ale właśnie z tego powodu przestałem tam grać. Na becie dawali po 2000 kk za jedno głosowanie, a teraz 60 kk.

Opublikowano

Klikasz na takie ikonki po prawej stronie.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

http://pts.4story.de
hmm na poczatek 20 g w kopercie na kazda postac mozna tak zarabiac niemieki serv a eq 24+ jest w prawym gornym rogu skrzynka klik i jest item cash czy jakoś tak tam jest eq 24+ 90 lvl i 20 g na start i te eq 24+bardzo latwy do pvp
Opublikowano

Moim zdaniem EterniaGames. Jeden z najlatwiejszych prywatnych serverow 4Story :)

1365336413-U179206.png

1365336413-U179206.png

|Grafik|Let´sPlayerowiec|Administrator PCM PVP|Administrator Rzeznia SV+FR|

Aktualnie Na mchc.pl (O.n.l.i.n.e)

Opublikowano

http://pts.4story.de
hmm na poczatek 20 g w kopercie na kazda postac mozna tak zarabiac niemieki serv a eq 24+ jest w prawym gornym rogu skrzynka klik i jest item cash czy jakoś tak tam jest eq 24+ 90 lvl i 20 g na start i te eq 24+bardzo latwy do pvp

To jest serwer testowy 4story. Więc jest tylko włączony przed np. wgraniem nowego większego patcha by go przetestować. A ostatnio akurat zamknęli właśnie ten serwer.

@topic

Myślę że Eternia jest najłatwiejszym serwerem na ten czas.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Polecam gorąco 4story nexon, nie musisz grac votuj sobie przez kilka dni wejc wbijesz bez szczescia itm 18-19.

Gorąco polecam ja sam mam tam 23-24 woja pozdrawiam!

Opublikowano

Jakim cudem dziala wam 4story nexon mi wyskakuje blad:

Nie można określić nazwy serwera lub adresu.

Would you like to try again?

Klikam caly czas tak i to samo...

Opublikowano

Dominik, ten serwer co podałeś on był testowy i niedługo go zamkną. Otworzyli go jakiś miesiąc przed wprowadzeniem patcha 4.2 na global, jeszcze bedzie pewnie troche otwarty i go zamkną..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...