Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Funds

symbio12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. mam problem z grą battlfield p4f chodzi oto że wysłałem smsa za 7 zł ale funds nie dostałem. przyszła mi wiadomość że raport doręczono.nie przyszło żadne powiadomienie z bfp4f. odczekałem 24 h tak jak to radzili w innych tego typu tematach i nic.

chciałem sie skontaktować z supportem ale nie znam za dobrze angielskiego ;(

Gdy chciałem zakupić fundsy pokazalo sie takie okienko- post-856424-0-39266200-1361622326_thumb.png

wysłałem smsa poprawnie z 20 razy sprawdzalem czy wszystko dobrze jest wpisane...

po wysłaniu smsa stronasie nie zmieniala nawet dzis nadalsie to kręci. co mam zrobić??? prosze o szybką odpowiedź ;\

Opublikowano

SMS wysyłasz dopiero gdy dostanisz od nich wiadomość. Czy zabrało ci pieniądze?

tak zabrało

Opublikowano

Ludzie mialem to samo po prostu zaloguj sie w nowej karcie albo w innej przegladarce na swoje konto gdzie kupywales fundsy i powinienes miec :) przynajmniej u mnie tak zadzialalo ;)

K4milo%20PL.png

Opublikowano

Ludzie mialem to samo po prostu zaloguj sie w nowej karcie albo w innej przegladarce na swoje konto gdzie kupywales fundsy i powinienes miec :) przynajmniej u mnie tak zadzialalo ;)

jak się zaloguje z innej przeglądarki to go wywali z tego pomyśl...

Opublikowano

A wpisałeś tam swój nr telefonu bez pomyłki ;f ?

tak. nawetpotemwpisywalem ponownie bez błędu na 100 % to pytało sie czy złożyć nowe zamówienie czy wznowić poprzednie kliknołem wznów i znów to okienko co na screenie wysłałem

nie sądze aby to pomogło logowałem sie na explorerze i firwfoksie klikałem wznów i nic

ja chciałbym sie z supportem skontaktować ale nie umiem za bardzo angielskiego ;/

Opublikowano

tak. nawetpotemwpisywalem ponownie bez błędu na 100 % to pytało sie czy złożyć nowe zamówienie czy wznowić poprzednie kliknołem wznów i znów to okienko co na screenie wysłałem

nie sądze aby to pomogło logowałem sie na explorerze i firwfoksie klikałem wznów i nic

ja chciałbym sie z supportem skontaktować ale nie umiem za bardzo angielskiego ;/

Nie musisz znać angielskiego by pisać do supportu napisz ticketa po polsku :)

Opublikowano

Nie musisz znać angielskiego by pisać do supportu napisz ticketa po polsku :)

a mógłbym prosić o jakis link gdzie mam napisać ?? i jak bd pisał to opisać dokładnie sytuacje taK?

Opublikowano

Człowieku, a powiedz mi od czego jest google tłumacz?

Służy do tłumaczenia, wystarczy że że napiszesz po polsku a translator ci to przetłumaczy,

tak więc wystarczy że wpiszesz w google: google tłumacz i masz, napisz do EA co chcesz i wyślij im tą przetłumaczoną część, czyli tą po Angielsku

Opublikowano

@UP

Powodzenia... daleko zajdziesz tłumacząc Google Tłumaczem... to jest strona do tłumaczenia pojedynczych wyrazów, nie zdań. Żaden Anglik się nie połapie, o co chodzi. Już lepiej niech napisze po polsku na forum i my przetłumaczymy, choć nie wiem po co, przecież jest support PL.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Cała filozofia zapłaty za fundsy polega na tym, że wybierasz sposób płatności. W tym wypadku chciałeś za 7 złotych. Klikasz to, następnie wpisuje swój numer telefon i klikasz zakup czy tam potwierdź. Przewija Ci się ta kreska ładowania do połowy całości paska, czekasz na sms-a. Gdy go dostaniesz, odpisujesz na ten sam numer duzymi literami "PAY". Jezeli masz odpowiednia ilosc funduszy na koncie to przyjmie Ci zaplate. Tez musisz zobaczyc czy na pewno dostarczono sms-a, bo niektore telefony komorkowe tego nie pokazuja. Ale jak Ci wysle to automatycznie pasek laduje sie do 100% i klikasz kontynuuj i masz fundsy.

P.S. SMS-a mogło wysłać, ale mogłeś mieć za mało kasy i niestety. A druga sprawa, jak wyslesz raz esa na fundsy i bez klikania na stronie tego co na gorze napisalem to CI za kazdym razem bedzie żarło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...