Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Monitory

Aryman.!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam w karcie graf. wejścia na 2 monitory, pytanie gdy bym podłączył 2 to jak to będzie wyglądać ?

Jeden obraz będzie na "pół" czy na 2 monitorach to samo ?

Opublikowano

Tak, to co robem napisał, możesz mieć pół na pół, albo tak że np. na jednym monitorze masz grę a na drugim mpcforum itd. Tylko zależy jaki masz sprzęt, bo jak słaby to nie opłaca się w takie coś inwestować.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

a dlaczego nie popłaca? praca na dwóch monitorach jest wygodna

gra jest sensowna tylko jak gra obsługuje więcej niż jeden monitor, normalnie będzie tylko na jednym monitorze

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

ale nie napisałeś po co co dwa monitory !

działać będą zawsze nawet na gorszym rzęchu niż masz

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Widze gotowca! 8BG RAM, dual core 1.7GHZ i karta GT 640

Na początek podaj zasilacz bo nie lubię mieć na sumieniu że komuś wybuchł PC.

I procesor dokładny model proszę

Edit: Napisaliśmy jednocześnie xD

graphic.png

Opublikowano

(Bez obrazy) ale ja pseudo informatyków wy wychodzicie (Nie wszyscy), mam go już trochę i jest dobrze :)

Dlatego tutaj pod względem Co kupić już nie pytam.

Opublikowano

Człowieku 8gb ramu, gt640 i dual core 1.7ghz? Napchane tyle ramu a grafika to gówno...

Gotowca rozumiem jako komputer z np. 666gb ram, 666rdzeni procesora, mobo,zasilacz z tesco i karta 666gb gddr6 o wydajności telefonu stacjonarnego.

graphic.png

Opublikowano

No to, to że mam już go trochę i do tej pory mnie nie zawiódł, każdy zasilacz może "Wybuchnąć"... np. Ty czy tam ktoś inny ma o nim taką opinie to wcale nie znaczy że tak jest.

Opublikowano

ale on wie lepiej pseudoinformatyk mu powiedział i dal jakieś gówno zamiast czegoś dobrego

@up ale te co my mamy nie jakieś no name jak ty maja zabezpieczenia zęby nie zjebać np karty itp jak zasilacz wybuchnie ;] i + gt 640 nie jest az tak dobra sa o wiele lepsze karty no ale żałuj ^^ a po 2 jak nie ufasz komuś to masz w dziale spis osób zaufanych do nich pisz zrobią zajebisty zestaw nie taki jak ten twój co masz teraz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...