Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Części

dankrok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem. Używam bota GPWBot i mam taki problem, że mam dwa konta, jedno główne,a drugie do hacków i innych rzeczy. I jest taki problem że na głównym koncie dropią mi tylko części wyścigowe i w mniejszej ilości profesjonalnie, a na drugim koncie Full części Ultra, silniki, zawieszenia, WSZYSTKO! Nie wiem na czym to polega dla tego proszę was o pomoc.

Pozdrawiam dankrok.

PS.

Na moim głównym koncie jeszcze NIGDY mi nie dropła część Ultra.

pr02.jpg
Opublikowano

Więc tak : im wyższy lvl tym większy drop. Dziękuje, dobranoc.

Ale wiele zależy też od szczęścia. Maszyna losuje karty i to już wszystko od niej zależy co dostaniesz.

Opublikowano

Im większy lvl, tym lepszy drop... U mojego kolegi też tak jest że na mniejszym levelu full ultra części, a na większym gówno -_-.

pr02.jpg
Opublikowano

up

Wszystko zależy od farta, a z wym fartem w grach to różnie;/

Proponuje puścić bota na dłużej, wtedy zobaczysz że dropnie Ultra.

Opublikowano

To jak dla mnie nie zależy od szczęścia, zapuściłem bota na noc i to samo, mniejszy level zgarnia ultra...

pr02.jpg
Opublikowano

To jak dla mnie nie zależy od szczęścia, zapuściłem bota na noc i to samo, mniejszy level zgarnia ultra...

Nie od szczęścia to od czego? Twórcy robią Ci na złość? Drop zależy jedynie od poziomu oraz rodzaju kart.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Dobrze, już się z tym pogodziłem :/.

@EDIT.

Teraz inny problem, dotyczący DarkLaunchera (nie będę robił nowego tematu), wczoraj mi działał normalnie, ale dziś kiedy odpalam OBA klienty przez launchera mam znowu błąd że ten nfs jest już włączony...

pr02.jpg
Opublikowano

Teraz inny problem, dotyczący DarkLaunchera (nie będę robił nowego tematu), wczoraj mi działał normalnie, ale dziś kiedy odpalam OBA klienty przez launchera mam znowu błąd że ten nfs jest już włączony...

To znaczy, że dwa razy uruchamia Ci to samo konto, sprawdź dane i to, które wybierasz. Jeśli nie masz v3.0 to pobierz:

http://pl.rghost.net/43904746

Skan

http://online1.drweb.com/cache/?i=3a8e7f59184c0395f00f2955bbb30ae0
https://www.virustotal.com/pl/url/775266691720517d698d21e58dbbe137c857d031538983409da1774542770a23/analysis/1361444147/

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Mam wersje 4.0.2, sprawdziłem dane i wszystko jest ok, odpala inne konta.

@EDIT.

Na wersji 3.0 to samo...

pr02.jpg
Opublikowano

NIE MAM ŻADNEGO PROCESU! Ten sposób numer dwa też gówno dał!

pr02.jpg
Opublikowano

NIE MAM ŻADNEGO PROCESU! Ten sposób numer dwa też gówno dał!

Wyluzuj trochę bo nikt nie jest zmuszony Ci pomagać, robimy to z własnej woli. Co za problem jeden włączyć normalnie, a drugi przez launcher?

EDIT

By GPWA działał nie potrzeba obu uruchamiać przez DL, wystarczy uruchomić dwa clienty, obojętnie jakim sposobem. Ja zawsze robię tak, że pierwszy normalnie, a drugi Launcherem.

Opublikowano

Ale mówię że nie działa :/. I przepraszam że się unoszę ale ku*wa mnie bierze...

pr02.jpg
Opublikowano

Nie unoś się tak!! pamiętaj, że nie musimy Ci pomagać, tylko chcemy pomóc.

Wyłącz antywirusa.

Uruchom 1 okienko normalnie, a drugie przez DarkLauncher.

Win Xp czy 7/8 ?

Zainstaluj .NET Framework 3.5/4.0.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...