Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co z DiamondMT2

Tukanowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, co się dzieje z Diamondem? Ostatnio mieli jakieś problemy, dziś rano wbiłem i znów serwer off...
Nie wie ktoś może kiedy serwer będzie dostępny, bo forum też wyłączone a nie czytałem nic o przerwie ...

Opublikowano

Serwer dostaje bardzo duże ddosy i nie mogą sobie poradzić..

Nie ddosy, tylko zapewne sprawy techniczne(eliminacja bugów),lub wprowadzają jakieś nowości, lub poprostu przerwa.Niech sobie dzieciaczki odpoczną ;)

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Słyszałem ze DDoS mieli ale od tamtej pory minęło ze 3 dni serwer 30min on i 2h off ;) no nic trzeba czekać
@edit
piszcie jakbyście mieli jakieś wieści :)

Opublikowano

Mam pytnako gralem na poczatku servera diamond czy sa dalej takie sytuacje jak: Maja navi,robia wojny i niszcza wszystkich?pamietam jak to bylo po wojnie napisalismy na ogolnym ze gm ma konta,2min i bany paermy

Opublikowano

Mam pytnako gralem na poczatku servera diamond czy sa dalej takie sytuacje jak: Maja navi,robia wojny i niszcza wszystkich?pamietam jak to bylo po wojnie napisalismy na ogolnym ze gm ma konta,2min i bany paermy

Nie wydaję mi się, aby takie coś było na Diamondzie. Może kiedyś, jak grała bardzo duża liczba osób, to im odbiła woda sodowa do głowy. Teraz wszystko powinno być normalnie.

PS. Tego serwera się praktycznie nie da zddosować, dlatego nie spekulujcie. ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...