Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] FAMAS - reputacja

XFragsHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Utworzyłem ten temat aby podyskutować o FAMAS'ie, który cieszy się bardzo złą opinią... szczególnie osoba, która ma FAMAS'a jest obrażana dosyć często...

Dowód (ja to NeverNeedBullets):

nticveqo63eh_t.jpg

8q6ngv61q37b_t.jpg

Mnie wkurzają takie dzieci, które zazdroszczą czy mają problemy ze sobą... Czy to moja wina że FAMAS był na promocji? Za 2k funds można było kupić FAMAS'a + kolbę na zawsze! To że mam 12lvl nie znaczy chyba że muszę wbijać 19lvl po to aby kupić tego FAMASA, który i tak byłby droższy niż ten z promocji (4k bez dodatku to nie co 2k z dodatkiem).

Co sądzicie o tym? Słusznie że wyzywa od "Famas Noob" czy nie? On sam korzysta z MG36 który też jest OP... dlaczego mają pretensje do mnie? Niech piszą do EAsy żeby zmienili staty tej broni a nie... korzystam z broni dostępnych w grze.... problem?

@edit

Nie wiem dlaczego ale te zdjęcia są bardzo małe (uploadowałem na tinypic bo upload z mpc ma limit 512kb)

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Osobiście uważam że FAMAS jest jedną z najlepszych broni tej gry, użytkownicy tej broni często są wyzywani od cheatów bez podstawnie. Mająć FAMAS'a poprostu sie wymiata. Sam grając na MG36 Medykiem też jestem czasem obrażany że używam cheatów. FAMAS'a (ja tak myśle) że jego zamiennikiem może być AEK-971 ;)

Opublikowano

Mam prawie 24 lvl famasa juz odblokowanego, ale nie moge kupic za founds na zawsze, sa tylko 3 opcje

bez ograniczen- 90 000 credit

1 dzien- 600 credit

1 dzien- ok 300 founds

I nie ma mozliwosci kupna na zawsze za founds tak jak to maja wszystkie bronie. Cos jest nie tak

Opublikowano

Mam prawie 24 lvl famasa juz odblokowanego, ale nie moge kupic za founds na zawsze, sa tylko 3 opcje

bez ograniczen- 90 000 credit

1 dzien- 600 credit

1 dzien- ok 300 founds

I nie ma mozliwosci kupna na zawsze za founds tak jak to maja wszystkie bronie. Cos jest nie tak

No też chciałem kupic na 21lv to cos chuje pojebali to każdy ma.

Opublikowano

No też chciałem kupic na 21lv to cos chuje pojebali to każdy ma.

Dali promocje, zniżyli cene za Famasa i te kolbe żeby ludzie kupowali, potem osłabią go a ludzie którzy chcą dalej kupić go bo nie mieli okazji kupna na promocji, nie mogą, ewentualnie za credity, EA tak dało żeby ludzie stracili, a potem wyrzucą Famasa albo osłabią.

Ja też nie moge kupic za funds. A inne mogę. Moim zdaniem AK-47 powinno być następcą Famasa. Bo dawniej to AK-47 to była najlepsza broń, to co oni dali AK-47 i jego staty są śmieszne ... np. Zasięg - niski (to jest śmieszne, albo celność ..)

Widać że wszystkie gry za darmo ze studia EA to gówno .. jakiego ludzie nie widzieli, w ogóle nie podobne są te staty do prawdziwych.

Opublikowano

Famas to tak jedna z 3 najlepszych broni w grze

1-L85

2-AUG

3-Famas :)

Famasem łatwo heady lecą :P

Cóż powiem tak mnie ostatnio wyzywali przez 7 rund na karakand że mam famasa i 10 lvl :D a po ch ja mam wbijać 19lvl i go kupować jak był w promocji ? Dzieci zazdroszczą takiej broni i tyle

Opublikowano

ok kiedy to ak 47 miał dobra celnosc to kurwa niewiem w kazdej grze ma dorzut w chuj ale ma dzue dmg a tu jest to przeciętniak pod względem statystyk, ja tam jakos jeszcze niezostałem zrownany z błotem za to ze gram od 1 lvl z famasem bo kupiłem zestaw, moze to zalezne od serwer

277bef7afe9fd00efc21b3bab23ede1b096f13a8.png
Opublikowano

Szczerze jeśli dobrze kto kolwiek gra to nie ma róźnicy jaka to będzie broń zawsze będzie jakieś,ale i wyzywki typu noob.

Mnie najbardziej wkurwia jak ktoś coś ma do shotgunów powiedzcie po co są te bronie ? do przyglądania czy do grania.

I już nie powiadajcie,że Shotguny to OP bo shotgun zdaleka cię nie zabije,więc masz większe szanse,że ty go ściągniesz niż on ciebie.

Jeśli chodzi o Famasa jest lekko przegięty nie powiem,raz to,że szybko wyplunie kilka pocisków w szybkim czasie gdzie szybciej ktoś dednie niż przez całego i nie lubianego shotguna.

Do tego nie dość,że famas ma duże obrażenia to jeszcze broń ma mały recoil tak samo jak i l85a2.

Ja grając Qbb też nie mam takiego dużego recoila,ale i tak mam dużo większy odrzut i musze ściągać myszką w róźne strony gdzie famas czy l85a2 nie musi aż tego tak robić.

Poza tym najlepsza broń z całej gry to l85a2 później Famas.

W każdym bądź razie była ankieta co do broni i teraz pozostało czekać bo znerwić coś znerwią....ale kiedy to tego nie wiadomo,wiadome,że coś się ruszy...

Sry,że też wtrąciłem i inne wyjątki co do broni,ale wszystko się uzupełnia taki łańcuch zaczynając od famasa...kończąc i na innych.

Opublikowano

@UP UP UP

tyko zauważ że cb wyzywają susznie od nobów a nas nie.... -.-

famas to najepsza broń ..... ty chyba gówno wiesz o broniach assuta....

1 famas/85 ( kto jak woi..... czy jak woisz campić czy na średni/may dystans.....

2 aek

3 ? nie wiem....

co do tematu to już pisaem coś o dzieciach wyzywających że famas noob.... jest to idiotyzm ..... w reau jak ktoś ma paczke chipsów a oni nie to pewnie też wyzywają od idiotów ^^ na takich to wyjebane i tye.... na chat nie patrz bo nie warto.... skup się na grze ^^

mg36 nie jest op..... normana broń da medyka.... op jest 85/QBB/ as-va/famas ^^ te bronie najepiej by znerfić.... ae nie znerfią... czemu? bo idioci w ankietach gosowai na MG36 BO JEST OP! mp5 bo op.... boshe idioci ..... ja nie miaem nigdy probemów z mg36 czy mp5..... qbb i 85 są op ze wzgędu na ceność ..... a to jest idiotyzm żeby SNIPER nie mia szans z kimś kto ma QBB......

:rolleyes:

YAY

Opublikowano

A w sumie to jak ktoś gra uczciwie bez aimbota to niech sra na innych to co gadają,aby nie wyrzucali z serwera,ale jest też druga kwestia ala camp to też mnie wkurwia jak ktoś tylko pisze na tym czacie noob camp itd. ciekawo czy tacy chojracy by byli w rulez .W rulez też się campi,że wroga nie widzi się na bliski dystans ,a napierdala się czym kolwiek nawet i z bazooki i to jest strefa Zero.Wystarczy pomyśleć też łopatologiczne,że jak jesteś czasami sam to kurwa za przeproszeniem nie wyskoczysz na 5 ludzi i jak dalej nie masz wsparcia to cofa się i za chodzi się wroga,ale to też niektórym przeszkadza,a przecież to jest taktyka wykończenia wroga i przy tym nie ginąc.

Poza tym wiem,że to tylko gra,ale wracając jeszcze do rulez to nikt nie zwraca uwagi czym kto kolwiek napierdala ważne jest tylko jedno zabić wroga,nie ważne jak,ale ważne by żyć dalej.

Dlatego nie powinno być też zakazywane używania rpg do ludzi.To przecież gra,więc ma być rozpierdziel,a nie jakieś cackanie tak nie, i tak też to i w ten sposob nie można to nie można zabić z noża, bo zaszliśmy od tyłu niektórzy jak mają takie zasady ciekaw byłbym jakby się zachowali w prawdziwej wojnie.

Dla rozluźnienia zapodaje filmik ekipa (INTENSE SPECIAL FORCES FIREFIGHT WITH 2 JDAMS) się nie pierdolą,więc czemu ja mam z glupimi zasadami pierdolić się w jakieś grze...Także gram tym czym mi jest wygodnie,a nie,że komuś się nie podoba tak też by na wojnie gadał noob to noob tam to miałby gówno do gadania albo ty albo ktoś proste...

Opublikowano

2up . Jak czytam twoje posty to najpierw chcę mi się śmiać a potem płakać .

A co do tematu famas nie jest najlepszą bronią i raczej nigdy nia nie będzie .

I poza tym wątpię w to żeby EA ją osłabiło ponieważ zrobili ta ankietę żeby zobaczyć jaka broń według graczy jest najlepsza (choć wcale famas taki nie jest) . I po tym jak ludzie zagłosowali już na famasa to wystawili go na sell w przecenie , był to zajebisty chwyt marketingowy na pewno zarobili na tym sporom kasę .

Żałuje że nie można zmienić nazwy .

Opublikowano

2up . Jak czytam twoje posty to najpierw chcę mi się śmiać a potem płakać .

A co do tematu famas nie jest najlepszą bronią i raczej nigdy nia nie będzie .

I poza tym wątpię w to żeby EA ją osłabiło ponieważ zrobili ta ankietę żeby zobaczyć jaka broń według graczy jest najlepsza (choć wcale famas taki nie jest) . I po tym jak ludzie zagłosowali już na famasa to wystawili go na sell w przecenie , był to zajebisty chwyt marketingowy na pewno zarobili na tym sporom kasę .

Dziwi mnie to że nie można go kupić na stałe za fundsy, ale za kredyty można, ale kto by uzbierał 90.000 kredytów i go kupił jak może go osłabią (na ryzyko).

Opublikowano

temat do zamknięcia

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...