Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co jest nie tak?

MagcikWarrior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, od kiedy wprowadzono nowy system rankingowy borykam się z pewnym problemem. Mianowicie, od początku byłem w silver IV ale przegrałem 6 rankedów pod rząd i spadłem do silver V. W silver V staram się bardzo, żeby wrócić do tego Silver IV albo dostać się wyżej. Przedwczoraj po kolejnym spadku z 50LP do 0LP postanowiłem wziąć się w garść. Na następny dzień postanowiłem grać. Wygrałem 3 rankedy pod rząd ( garen,garen,ez) było super, na następnym rankedzie koleś powiedział że jest słabym supportem więc postanowiłem oddać mu topa i sam pójść na supporta. Przegrałem. Dobra następne 4 rankedy wygrałem, i dostałem wiadomość że jestem w tym Best of 3. Mówie: "super może wreszcie wyjde". 1 gre wygrałem Garenem na solo. 2 postanowiłem iść na mida. Przegrałem. Potem znów poszedłem na supporta i pierwszy raz od kiedy miałem ten winstreak trafił mi się afk w drużynie ( mój adc) Przegrałem i straciłem szansę na wyjście z tego Silver V. Na szczęście starowałem z 73 punktami.

Myślałem że wygram jeszcze jakieś 2 rankedy i spróbuje ponownie. Niestety znowu musiałem iść na supporta, i przegrałem. Znowu mam 50LP. Czy jest jakiś sposób na wyjście? Czy to ja robie coś źle? Staram się nie kłócić z drużyną i iść tam gdzie nikt nie chce a mimio to przegrywam. Co mogę zrobić aby wreszcie wyjśc z tego Silvera V?

3

3

Opublikowano

Po prostu masz pecha albo jesteś low...

Uwielbiam jak ktoś przychodzi się wypłakać na tym forum..

A może nie jesteś wystarczająco dobry żeby wycarrować całą grę?

Opublikowano

Może nie wiem pokaż jakieś ujęcia z twoich gier wygranych i przegranych hmm ? Będzie łatwiej :P

Kopia_599015_400269190070399_1751908983_ <3
"Jeśli naprawdę planujesz kontrolować moją moc, zanim zdecyduję się
pojawić następnym razem, daj z siebie wszystko by nie zginąć... Uważaj,
zrozumiałeś?!"

Opublikowano

Czyli, nie że nie potrafisz grać tylko nienawidzisz support'ować right ? Pisz na początku gry, że jesteś kiepskim supportem to może zmniejszy twój procent gry support'em :)

Kopia_599015_400269190070399_1751908983_ <3
"Jeśli naprawdę planujesz kontrolować moją moc, zanim zdecyduję się
pojawić następnym razem, daj z siebie wszystko by nie zginąć... Uważaj,
zrozumiałeś?!"

Opublikowano

Dodaj mnie do znajomych -.- wycarruje Ci te pare gier. <bigmilk6>

Pamietaj pisze sie mid or feed ewentualnie top :D i masz linie.

A jeszcze dopisze ,ze na platynie to samo sie dzieje. Ostatnio mając 20 do 10 dla mojego teamu nie zrobiliśmy dragona i przez to gość sie obraził , i wyszedł ....

Opublikowano

@up

Dales mu rade "ogarnij wszystkie linie"

Dam Ci taki fajny cytat "Gdy cos jest do wszystkiego to jest do niczego"

Najlepiej skupic sie na jednej lub dwoch pozycjach :).

Opublikowano

Ja tez nie moge wyjsc z silvera , bylem silver 2 przegralem 15 rankedow pod rzad jestem silver 5 i juz 6 razy gralem best of 3 ale niestety nic z tego QQ

hahax.gif
Opublikowano

Chłopie, co ty pier#@!4$#@%, nic nie rozumiem. Skarżysz się na noob team to nie tu, przedstaw nam swój poziom gry, to może będzie możliwość pokazać co robisz źle.

Najlepiej było by, gdybyś wstawił film.

@2up W ten sposób powstaje stwierdzenie " Mid/top/adc/support/jungle or feed" lub instalock mid/top/adc/support/jungle

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...