Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]

kalehame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jakiś czas temu pobrałem BFP4F grałem wszystko było ok aż niedawno zmieniłem internet i około miesiąca nie grałem w BF i chciałem dziś uruchomić patrze jest aktualizacja klikam ok aktualizuje się po chwili wyskakuje error run time. Po jakimś czasie odpalam ponownie i klikam na stronie play wyskakuje mi aktualizacja klikam zeby aktualizowac a tu error zdjęcie errora w załączniku proszę o pomoc ;/

http://imageshack.us/f/442/bfp4f.png/ - link do zdjęcia

BFP4F.bmp

Opublikowano

Usunąłem grę i gdy chcę pobrac wyskakuje ten sam error tak jak by cos zablokowało pobieranie BF (nie mam antywirusa )

Opublikowano

Skasuj plugin BF'a z przeglądarki, wszystkie foldery z BF'em na kompie (play4free oczywiście) i przeczyść komputer CCleanerem ;) Powinno pomóc

Opublikowano

Pobrałem inną przeglądarką i działa gdy odpalam przez nią a na starej nadal nie działa :P Teraz mam jedną do śmigania po necie a drugą do BF :P

Opublikowano

Pobrałem inną przeglądarką i działa gdy odpalam przez nią a na starej nadal nie działa :P Teraz mam jedną do śmigania po necie a drugą do BF :P

jeśli chcesz żeby działało na starej

usuń pliki tymczasowe i pliki cookie oraz usuń i ponownie zainstaluj wtyczkę bfp4f

Opublikowano

UP Usunąć bfa z kompa i najlepiej jeszcze z rejestru. Przeinstalować przeglądarkę a przy okazji usunąć ten plugin od bfa i wtedy spróbować pobrać od nowa.

Pomogłem? Daj lajka to nic nie kosztuje :rolleyes: .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...