Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]COD BO2

papek999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio mam problem z COD:BO2 mianowicie rozłącza mnie co chwilę mam wysokie pingi , i nie mogę dołączyć do lobby muszę odrazu do meczu bo pisze że zespół nieaktywny , i jak gram to połączenie przerwane i rozłącza, Dodam że w MW3 nie mam żadnych problemów bo przed chwilą patrzałem , ma może ktoś podobny problem? Proszę o rozwiązanie , Dzięki ;)

Opublikowano

Myślisz że nie próbowałem ,wyłączałem firewalla, otwierałem porty, i dalej średni . Ale czy to możliwe że odrazu tak mogłoby to wpłynąć na ping i wywalanie z gry. EDIT jednak w MW3 też mam problem z pingiem i rozłączaniem. Sprawdzę w BF:BC2 czy mam wysoki ping i dam znać.

Myślisz że nie próbowałem ,wyłączałem firewalla, otwierałem porty, i dalej średni . Ale czy to możliwe że odrazu tak mogłoby to wpłynąć na ping i wywalanie z gry. EDIT jednak w MW3 też mam problem z pingiem i rozłączaniem. Sprawdzę w BF:BC2 czy mam wysoki ping i dam znać.

W CS 1.6 i BF:BC2 też nie ping jest w porządku czyli mogę wykluczyć winę dostawcy internetowego to problem ze steam albo z tym natem którego za cholerę nie mogę otworzyć.

Opublikowano

Witam ja mam ten sam problem , wchodze do lobby i po chwili Zespol Jest Juz Nieaktwyny

Ten Problem Wystapil po Najnowszym Paczu do bo2;/

Opublikowano

Witam ponownie, w moim przypadku wykluczyłem wirusa który żerował na moim sprzęcie ;p po usunięciu wszystko śmiga Milanos spróbuj przeskanować kompa COMODO mnie pomogło. Tobie Zaid też dziękuję. Temat do zamknięcia.Milanos jesli problem nie ustąpi załóż nowy temat postaram się pomóc . Thx:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...