Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co kupić ?

_Shizuu_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam dylemat, czy kupić WarZ, czy czekać na DayZ Standalone ? Ta i ta gra mi się podoba, chociaż Standalone jeszcze nie wyszło i nie wiemy co dokładnie będzie się w nim różniło od modu do Army, stąd moje pytanie, czy to będzie to samo, tylko lepsza grafa i nic więcej ?.Jak dla mnie obecnie WarZ(w którym nie ma jeszcze pojazdów) bardziej przypadło mi do gustu, w porównaniu do modu.

Czekam na wasze opinie !

WaldzioxD.png

Opublikowano

Więc ja też polecę WarZ :) Świetna gra, dużo rzeczy, jak się wczujesz w grę, to będziesz tak jakby bohaterem, którym grasz :D

4770714280454741315510.png
Opublikowano

DayZ Standalone miało być dawno temu (wydaje mi się że w grudniu), a jest? Zanim wyjdzie, jeszcze trochę poczekamy.

Za ten czas do WarZ dojdą nowe bronie, budynki, pojazdy i nie wiadomo co jeszcze. Obydwie gry są dobre, ale jeśli

mam wybierać - to WarZ jest lepsze. Te emocje, gdy ktoś do Ciebie strzeli <3

challenger.png

Opublikowano

Poczekaj na standalone albo na chwilę kiedy do WarZ wejdzie porządny hackshield...Co 3 gracz ma aima/esp/wh i banują nawet za gówniane wejście na dach.

Opublikowano

@2 up

Nie powiedziałeś dlaczego ma czekać na standalone...

War Z jest owiele lepsze jeśli chodzi o grafike i wszystko inne. Jedynie słaby hackshield.

Ale ja tam od 2 tygodni żadnego cheatera nie spotkałem

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Z tego co czytałem, to na standalone bym musiał poczekać jeszcze z 2 miechy lub nawet więcej, a ja potrzebuję gry na teraz.

Dziękuje wszystkim za wypowiedzi, kupię WarZ.

Można zamknąć.

WaldzioxD.png

Opublikowano

NIE KUPUJ WARZ !!!!!!!!!! TO jest gówno nie gra, było fajnie jak nie było cziterów i tego innego dziadostwa, teraz KAŻDY
ma przynajmniej ESP . Jest tyle cziterów że głowa mała, nie pograsz
sobie. Twórcy gry nie robią nic w tym kierunku tylko wypuszczają zjebane
patche które nic nie wnoszą. Żałuje, że kupiłem tą gre.

Opublikowano

Tak jak up.Nie kupuj WarZ 3/4 graczy to cziterzy twórcy nic z tym nie robią i grono ich się powiększa.Lepiej poczekaj na DayZ .Szkoda nerwów na WarZ :)

Opublikowano

Z jednej strony, jak piszecie warto było by poczekać, ale czy nie opłaci mi się kupić WarZ, może zrobią coś z tymi cziterami, pododają jakieś ciekawe rzeczy przez te 2 miechy, do czasu wyjścia standalone i może nawet będzie lepsze, a ja potrzebuję gry na teraz.

Niech temat zostanie jeszcze otwarty, poczekam na inne wypowiedzi

WaldzioxD.png

Opublikowano

Może jednak faktycznie poczekam na standalone, w sumie lepiej poczekać niż później żałować decyzji, dziękuje wszystkim za odpowiedzi.

Można zamknąć.

WaldzioxD.png

Opublikowano

@up

Twoja decyzja, ale uwierz że War Z jest lepsze, ja to widze odkąd gram(Gram od alphy)

Skąd wiadomo że Day Z będzie lepsze? może też bedą bugi i cheaterzy

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

@Up

Ale jak narazie, z tego co mi wiadomo to w WarZ jest beznadziejny anty-cheat - co za tym idzie masa cziterków, a patrząc na DayZ moda, to cziterów tyle nie ma, więc raczej nie będzie ich tyle w standalone.

Druga sprawa to postęp, w modzie dayz mamy już pojazdy, helikoptery itp, a co dopiero w standalone ( W oficjalnej wersji WarZ nie ma pojazdów, mapa jest średnia, a to oficjalna wersja, a w modzie dayz już są te rzeczy )

Z resztą, poczekam do premiery, której nawet nie znam daty, i wtedy się zobaczy.

WaldzioxD.png

Opublikowano

Zdecydowanie DayZ. Team w WarZ jest zbyt leniwy by robic cokolwiek..zrobili prywatne serwery dla wzbogacenia sie..jest to nie fair w ch wobec innych ale co zrobic..ja odradzam.

Opublikowano

Tak, DayZ jest zdecydowanie lepsze pod względem grafiki i całej rozgrywki.

WarZ jest tylko dla pieniędzy, nędza masakryczna... Także zgłaszam refund ;)

Może jeszcze kiedyś zahaczę o WarZ.. Ale wole poczekać na DayZ :)

Tobie też to polecam.

N3aQbHb.jpg

Opublikowano

Sama gra WarZ jest dobra sam ją polecam lecz teraz nie opłaca się kupować. Co 2 gracz ma hacki a oni żadnego porządnego HackShielda nie zrobią.
No cóż trzeba poczekać aż skończy się era cziterów.

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

No to pozostaje mi czekać do premiery DayZ Standalone ;)

Dziękuje wszystkim za wypowiedzi, myślę, że teraz temat można już zamknąć.

WaldzioxD.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...