Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Jak zrobic forum o tematyce minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gotowiec?

Nie prosimy o gotowce..

Jeżeli umiesz czytać, to zjedź na sam dół ich strony i zobacz co wykorzystuja,.. potem google.pl i jedziesz dalej.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sry za taki mały ,,odkop" ale czy jest tu ktoś kto zna się na robieniu takich stron?? Jeżeli tak proszę o kontakt PW... Byłbym niezmiernie wdzięczny :>

W Nagrodę Mogę dać range na serverze, oraz doładowanie do każdej sieci za 10, może 15zł.

Opublikowano

Sry za taki mały ,,odkop" ale czy jest tu ktoś kto zna się na robieniu takich stron?? Jeżeli tak proszę o kontakt PW... Byłbym niezmiernie wdzięczny :>

W Nagrodę Mogę dać range na serverze, oraz doładowanie do każdej sieci za 10, może 15zł.

Każdy.

Opublikowano

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem... Chcesz żeby ktoś napisał ci silnik podobny do vBulettin za 10-15zł?!

Takie usługi kosztują od 600zł w górę :D

2mmtzeu.jpg

Opublikowano

Witam wszystkich i mam do was pytanie jak wykonać forum np. takie jak ma mycraft, jak je zbudować ?

Z tego co wiem nie masz zamiaru wydawać pieniędzy na silnik forum + skin dla niego a więc możesz ewentualnie zrobić forum na darmowym hostingu np na hostinger czy cba.pl. Na cba masz od razu do wyboru jaki silnik chcesz instalować, ale nie znajdziesz tam Burning Board czy też V Bullit czy I.P Board bo to są drogie silniki for.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

vBuletti jest trz za darmo :0 ale to inna historia 

nigdy nie bylo i nie bedzíe za darmo.

Polecam mybb lub phpbb

od takich ogłoszeń jest dział Metin2 - pomoc na serwerze.

Opublikowano

Do złożenia forum potrzeby jest hosting www z obsługą php + mysql, później musisz wybrać silnik forum z darmowych polecam Mybb a z płatnych IP.Board.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

na cba.pl można zrobić forum pobrać grafikę z minecraft i zmienić na skórkę proste??

Chcesz się dowiedzieć nieco o mnie? Zapraszam na mój profil ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...