Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Tour.pl

xEldorado

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy serwer ma być on ?? Vasker miałbyć i mieliście odpalić // Temat w publikacjach zamknęty więc tutaj możecie się udzielić ,

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

Opublikowano

Kiedy serwer ma być on ?? Vasker miałbyć i mieliście odpalić // Temat w publikacjach zamknęty więc tutaj możecie się udzielić ,

Chyba dziś nic z tego od 19 miał wystartować

Opublikowano

Nie mam pojęcia cały czas z tego co mi wiadomo trwają prace mające na celu uruchomienie serwera. Chłopaki nie poddają się i walczą a ziomek od zabezpieczeń jest obecny i robi co może.

You.

Opublikowano

Spokojnie, to dobra ekipa. Żaden z serwerów jakie znam w obecnym czasie nie wystartował bez problemów. Nie poddają się - dajmy im pracować :).

24796627036485375495.png

Opublikowano

Spokojnie, to dobra ekipa. Żaden z serwerów jakie znam w obecnym czasie nie wystartował bez problemów. Nie poddają się - dajmy im pracować :).

Również mam takie zdanie i nadzieje, że jak nie dziś to na pewno jutro uda się wystartować na 100% :)

You.

Opublikowano

chuja wafla, off bedzie 4ever

uluq.png

Just give me a reason,

Just a little bit’s enough

Just a second, we’re not broken

Just bent we can learn to love again.

Opublikowano

ciężko jest się obronić przed DDoSami, tak więc spokojnie możecie iść spać, jutro serwer stanie na nogi jeżeli wróci technik dokończy zabezpieczenie i będzie prawdopodobnie ok, topka wam nie ucieknie przecież jutro weekend.

Dobranoc.

Opublikowano

Up off 4Ever ??? Proszę przestać hejtować ,temat jest napisany po to aby się czegoś dowiedzieć .Vasker podobno pracuję i mam nadzieję ,że do 0 :00 bd ON :) Administracja jest porządna to widać ,że się starają .Czekamy na Starcik ponowny .TheGreatLee39 (witam Cię )

Opublikowano

chuja wafla, off bedzie 4ever

nie po to zakupili maszynę by teraz to bez walki oddać i powiedzieć że serwer jest off, to nie jest team który by mógł coś takiego zrobić, tak więc spokojnie ;))

(Eldorado, no witam :)

Opublikowano

Tak to jest jak sie stawia serwer dla zyskow :), do tego na gotowcach. Jesli wgl wystartuje to szybko upadnie tak jak serwery Lourta.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

TEKEN5 wybacz ,ale serwer nie jest na gotowcach :P pierwszy raz widzę na serwie takie nowości jakich nie było na żadnym innym .Znam Vaskera i naprawdę uwierz mi ,że łatwo się nie podda ,

Start dopiero ósmego... -_skąd takie info masz ?? Jakby był start 8 to by było info w publikacji serwa na samej górze .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...