Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Karty

loljatylkopobot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niewielka, w ogóle nie polecam kupować tych pakietów kart za IGC, nic wartościowego z nich nie wydropisz, jakieś części, powerupy itp.

Owszem, podobno da się z tej karty wylosować wóz, ale jest to tak prawdopodobne jak wygrana w lotto.

Jeśli masz "nadmiar" IGC to możesz sobie parę kupić.

Opublikowano

W tamte walentynki można było wygrać Corvette.

Ogólnie dropią z tych kart PowerUp, najczęściej po 10, albo 15 paczka.

Raz udało mi się wygrać część wyścigową, ale z 4%.

Jak chcesz mieć PowerUp dużo/nie kupować za SB to kupuj te karty.

Opublikowano

z tego co mi wiadomo to z tych kart nie lecą części ultra , tylko wyścigowe i to rzadko , ja kupuje te karty jak mi się powerUp kończą ;)

widocznie mało wiesz. Wydałem na to 3 mln i trafiłem 4 części ultra ( tyle że szare ).

nafson_gameplay.png
Opublikowano

Pamietam jak byl hak na Diamenty to tylko wklepalem 2 melony IGC i czaskalem te karty xD kupilem tych kart od ♂ i jeszcze troche ale Samochodu nie wygralem ani razu

Tępi ludzie są jak tępe noże. Specjalnej krzywdy nie zrobią, ale jak wnerwiają...

Opublikowano

Żeby nie zakładać nowego tematu to tu się zapytam. Jest szansa że jeszcze kiedyś będzie taki hack na diamenty czy jest to naprawione permamentnie?

Raczej już całkowicie to naprawili.

Na szczęście hack "Treasure Gems" działa, więc można łatwo znaleźć diamenty.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Co do hacku na klejnoty. On istnieje prawdopodobnie ale dla waskiej grupy ludzi.

Co do paczek kart, moj kumpel rok temu kupil 3 pakiety i dropnela corvetta, ja dziesiątki i sam syf. To zależy od fuksa, jednak nie polecam.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Co do hacku na klejnoty. On istnieje prawdopodobnie ale dla waskiej grupy ludzi.

Co do paczek kart, moj kumpel rok temu kupil 3 pakiety i dropnela corvetta, ja dziesiątki i sam syf. To zależy od fuksa, jednak nie polecam.

Hacka pewnie mają tylko rodziny twórców gry :ninja:

Opublikowano

Hacka pewnie mają tylko rodziny twórców gry :ninja:

Od kiedy twórcy gier tworzą sobie hacki do zrobionych przez siebie gier?

Zastanów się co ty piszesz.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...