Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] przyznawanie lp

majki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Na poczatku nowego ranked systemu dostawalem 20-24 lp za wina, tracilem 16-20 za lose, potem (jeszcze przed fixem, bo tydzien temu za wina zaczalem dostawac 14-17 za lose tracilem 16-22 czym to jest spowodowane ? Moze dlatego ze wczesniej mialem wiecej winow niz lose, a teraz jest odwrotnie ?? Dzisiaj np. Za wina 13 potem 10, a za lose stracilem 18. Dlaczego tak jest? Watpie zeby to byla wina duo, bo jak gralem z Lepszym od siebie to on zawsze dostawal wiecej, a jak z gorszym to rowniez on dostawal wiecej.

Opublikowano

Tyle ze mam 0 pkt a kumpel z duo dostaje lp nornalnie (18-20), dzisiaj jakis mily kolega z druzyny napisal mi ze jak dobiera sojusznikow z nizszych lig to dostaje sie mniej pkt a traci wiecej, no i to by sie chyba zgadzalo bo mialem w teamie 3-4 osoby z bronzu zazwyczaj, teraz kolejne pytanie dlaczego mi dobiera takich ludzi ?

Opublikowano

to zalezy od ukrytego elo np. masz 1500 ukrytego elo a jestes w bronze1 to system przydziela ci wiecej pkt poniewaz wie ze powinienes byc wyzej.

Daj lajka jak pomogłem :]

Opublikowano

dokladnie, im wyzsze ukryte elo tym wiecej dostajesz i mniej tracisz

ja w ostatnich 4 grach z ktorych 3 W i 1 przegralem dostawalem +28/33 LP a za porazke odjelo jedynie 14

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...