Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] AC:III Fabuła...

KaRRamb4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, kupiłem se na Xbox'a assassins creed 3, tyle że w poprzednie części po prostu nie grałem. Nie bardzo kminiam fabułę, jestem teraz w momencie kiedy muszę uwolnić więźniów, po tym jak jechałem konwojem. Prosiłbym o OGÓLNY zarys fabuły, potem już sie wkręce do tej :)

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Desmond, zwykły gość został porwany przez grupkę ludzi którzy podłączyli go do maszyny która pozwala przeżyć to co przodkowie danej osoby. Zamierzali położyć Desmonda na tej maszynie ponieważ grupa wiedziała że jego przodkami byli asasyni którzy mogą zapobiec końcu świata. Wrogami asasynów są templariusze a ich reprezentantem jest w współczesności Abstergo. Desmond wchodzi w rolę asasynów aby dowiedzieć się jak uratować świat. W końcu znajduje podpowiedź - rajskie jabłko edenu które pozwala manipulować ludźmi a w rękach odpowiedniej osoby pozwala ''zawładnąć światem''. Desmond stara się odnaleźć wszystkie fragmenty jabłka oraz sięga w przeszłość poprzez pokolenia asasynów aby dowiedzieć się jak powstrzymać koniec świata. Natyka się na magiczne miejsca wypełnione energią w których zmarły dusze przodków tych którzy próbowali coś stworzyć z jabłkiem.

Możesz wcisnąć ESC i wyjść z animusa oraz pozwiedzać jaskinię i znajdziesz może duszę która będzie opowiadała o tej historii jak próbowali ocalić świat. Staraj się jeszcze popytać członków grupy w jaskini.

@down

Ciekawe ile on z tego zrozumie :D

Opublikowano

Ale fabuły całej serii? Czy tylko 3? Na początku 3 miałeś wprowadzenie pobieżne.

up: Desmond jest asasynem od początku, jego ojciec jest asasynem, więc nie zwykły gość :P Ta grupka osób, to Abstergo, firma za którą stoją Templariusze, wrogowie Asasynów, którzy chcą przejąć władzę nad światem. Szukają Fragmentów Edenu, artefaktów pozwalających kontrolować ludzi, a dzięki odtwarzaniu wspomnień mogą odkryć ich lokalizację. Nie dusza, tylko Ci, którzy Przybyli przed Nami, rasa z kosmosu, która dała ludziom technologię, po ucieczce z własnej planety, na której nastąpiła apokalipsa. Teraz sam Desmond z resztą szuka sposobu jak uratować świat przed końcem świata 21.12.2012

EXPmIpC.gif

Opublikowano

No to dzięki, można zamknąć gierka zapowiada się zajebi**cie ;d mam dopiero 10%, a juz mi ta gra dupe urywa. Mozna zamknac.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...