Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam poradnika dla arcymaga

Jak rozdawac punkty statusu po 31 poziomie

Jak dawac w umiejetności w co dawac a w co nie

i odnosnie kilka słow co do profesji jaka wybrac i czym sie kierowac

17.jpg?1419710460     \

Ab alio exspectes, alteri quod feceris

Opublikowano

Arcymag to jest taka ulepszona wersja czarodziejki. A więc przypuszczam, że podstawową statystyką jest inteligencja u czarnoksiężnej oraz inteligencja pod skille, a później zwinność u prawiedźmy. Ta postać bazuje na sile elementów, a więc zapewne kolejna porcja buffów podnoszących nasze możliwości na krótki czas. Jednak nadal Arcymag pozostaje postacią magiczną, dla której inteligencja jest statystyką numer jeden. A zwinność u prawiedźmy zwiększy częstotliwość krytycznych ciosów.

I dalej uważam, że dobrym wyborem będzie czarnoksiężna, ponieważ ma mocne skille czarodziejki i z dodatkiem buffów, exp może być bardzo przyjemny i efektywny. :)

Opublikowano

Arcymag to jest taka ulepszona wersja czarodziejki. A więc przypuszczam, że podstawową statystyką jest inteligencja u czarnoksiężnej oraz inteligencja pod skille, a później zwinność u prawiedźmy. Ta postać bazuje na sile elementów, a więc zapewne kolejna porcja buffów podnoszących nasze możliwości na krótki czas. Jednak nadal Arcymag pozostaje postacią magiczną, dla której inteligencja jest statystyką numer jeden. A zwinność u prawiedźmy zwiększy częstotliwość krytycznych ciosów.

I dalej uważam, że dobrym wyborem będzie czarnoksiężna, ponieważ ma mocne skille czarodziejki i z dodatkiem buffów, exp może być bardzo przyjemny i efektywny. :)

Dzieki Miyoshi bardzo mi pomogłeś a co do czarnoksięznej jaka bron by jej najlepiej odpowiadała rożdzka czy kostur ??

Jak Archmage z rózgą to zwinność, jak z kosturem to inteligencja.

Kosturem tak zaczołem do 31 i tak planuje dalej expic ma wieksze dmg niz rózdzka Narazie stop bo nie nieogarniam tych skili jeszcze w co dawac a w co nie pasywne juz mam all a z tymi ogolnymi to nie wiem do konca co zostawic a w co dodawac z tym mam wlasnie najwiekszy problem puzniej to samo po wybraniu profesji.

17.jpg?1419710460     \

Opublikowano

Czarnoksiężna bije kosturem, a prawiedźma różdżką. Nie możesz tych broni zamieniać, bo nie będziesz mógł używać skilli.

Czyli wybierasz czarnoksiężną, więc musisz mieć 17 punktów w zwinność oraz kondycje, a całą resztę w inteligencję.

Opublikowano

Czarnoksiężna bije kosturem, a prawiedźma różdżką. Nie możesz tych broni zamieniać, bo nie będziesz mógł używać skilli.

Czyli wybierasz czarnoksiężną, więc musisz mieć 17 punktów w zwinność oraz kondycje, a całą resztę w inteligencję.

wybrałem czarnoksiezna i dałem 17 pkt w kondycje bo skil tyle wymagał a reszte w inta mam jeszcze jeden skil ktory porzebuje bodajze 12 zre ale go jeszcze nie brałem

17.jpg?1419710460     \

Opublikowano

wybrałem czarnoksiezna i dałem 17 pkt w kondycje bo skil tyle wymagał a reszte w inta mam jeszcze jeden skil ktory porzebuje bodajze 12 zre ale go jeszcze nie brałem

Końcowe statystyki powinny wyglądać tak:

Siła: 0

Zwinność: 17

Inteligencja: cała reszta

Kondycja: 17

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...