Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie mogę Włączyć lol'a

rinni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem że nie mogę odpalić lol'a najgorsze jest to że nawet nie wyskakuje mi żaden błąd czy error .... wygląda to tak...

odpalam lola, wyskakuje mi napis '' League of legend '' potem odpala się ta ramka gdzie można wybrać region i kliknąć '' graj '' lub '' play '' .... no i jak to klikam to lol mi się wyłącza i nic nie wyskakuje żaden error nic... gdy odpalam gre na nowo to wyskakuje że gra jest już '' uruchomina '' a nie ma żadnej ikony na pasku narzędzi, nic .... może ktoś miał kiedyś taki błąd? POMOCY !

mca.png
Opublikowano

Mam tak samo dałem temat ale niestety nikt mi nie pomógł, najpierw próbowałem naprawić jakoś lola klinąłem na naprawe przeskanował mi pliki nic nadal to samo, potem usunąłem ściągnąłem instaluje i inny błąd mianowicie już po kliknięciu ikonki lola pojawia sie napis league of legends i nic sie nie dzieje. Dobra myśle sobie challenge accepted Formatuje kompa ucieszony juz instaluje lola i co? CHU*A nadal ten sam błąd league of legends i nic, dobra ściągamy net fameworka może to przez to, ściągnał się instalujemy resetuje kompa odpalam lola iiii... nadal to samo.... ściągam teraz service pack i starszą wersje net famework może zadziała, (mam windows 7 jak coś). Jak ktoś wie o co chodzi to niech napisze. Pozdrawiam.

@edit

Pobieram od nowa z nieoficjalnej strony może zadziała... Nadal nie działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...