Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy da sie to usunac ?

gospel0106

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, jak w temacie chcem usunac all mody i textury radaru,serwisow,aut wszystkiego zeby bylo normalne gta ?Bo powgrywalem sobie to i nie chcem juz tego ;(

b_560_95_1.png

Opublikowano

Ok,juz mam a teraz pytanie co z radarem i samochodami ? :D Bo mam i chcem usunac zeby bylo wszystko normalnie zero wspomagaczy itd.;]

b_560_95_1.png

Opublikowano

Jeśli chodzi o radar to musisz poszukać tego moda i usunąć pliki ,które wrzucałeś najprawdopodobniej do folderu .txd chodź w 100 % pewny nie jestem. A z samochodami to o co chodź ?

Opublikowano

Chcem podmianki usunac.Bo np savanna.to porhse albo cos.A ja tego nie chcem bo mi zmula gta i wgl.A gta sa parking mi ich nie wykrywa nie wiem czemu

b_560_95_1.png

Opublikowano

No trudno czasem trzeba inaczej tego nie zrobisz chyba ,że chce ci się wrzucać orginalne pliki po kolei savanny itp. ( Tym bardziej to nic dla ciebie powinno być skoro San Andreasa pobrałeś xD )

Opublikowano

Nie,juz nie pobieram san andreas'a pozyczylem od kumpla ;].Bo nie chcem piracic a wiem,ze to nie ma sensu a on nie gra wiec ;D.Jak pobieralem san andreas to jakies wiry i 13-15 godzin pobierania ;(.A przy moim transferze uwiesz mi mozna sie wku*rwic ^^

b_560_95_1.png

Opublikowano

Ok juz mam modele tylko teraz tak : Sciagnelem sobie nowego config'a z dzwiekiem chyba itd. caly folder.Teraz gdy odpalam gta i pokaze sie juz Rozpocznij gre,opcje i wyjdz.Jak nacisne na rozpocznij gre to wylacza mi gta i gta_sa.exe przestal dzialac ;(.Wina zlego config ?

@edit : Teraz sciagnelem drugi folder CONFIG i gta mi wgl nie odpala bo cos tam raporty,zeby wyslac albo nie wysylaj

b_560_95_1.png

Opublikowano

Tak zrypałeś sobie GTA. Bo nie podmienia się całego folderu Config. Tylko rzeczy które w nim są. Jak byś podmienił te foldery w środku Cofig-u to by się nic nie stało. A tak to albo reinstal albo cały folder config do pobrania. Dlatego się właśnie robi kopie zapasowe. ;)nyan2.gifnyan2.gifnyan2.gifnyan2.gifnyan.gif

Opublikowano

Ok,jak cos bede pisal

P.S Sory,ze u kogos w temacie napisalem,ze lapiesz piratow.Wkurzylem sie troche bo mialem zly dzien ;D

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...