Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Złoto poprzez armaty

kamil01232

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam ostatnio dowiedziałem sie że był lub jest bug na armaty (były to ogromne liczby) jak zbugowało sie armaty można było je sprzedać te armaty i teraz maja po kilka biliardów złota jeśli ktoś zna tez sposób lub zna osoby które to znają naiech napisze na pw lub tutaj (mile wiedziane będą filmiki itp.:D)

Opublikowano

Tera będziecie wszyscy pisać np. poproszę o PW

A ja nie będę osobą która żuli bugi więc ja nie poproszę chociaż że go nie zam ale znam tylko 1 który mi wystarczająco wystarczy jest to bug dzięki któremu się wrzuca dużo armat na statek.

Bany wyłapałem gdy na 1 strzał brałem sunburusty ale i leviatany ale według mnie się opłacało z 1 admiralskiej zrobić 2000 i za każdym wrzuceniem coraz więcej. :) Ktoś by chciał armaty to pisać na PW postaram się pomóc jak najbardziej. Pozdro od ^^....

Opublikowano

Tak ja też znam tenn bug ale maksymalnie to dochodze do 5k armat a potem to już długo się robi to jeśli ktoś ma szybszy sposób gdzie jest tyh armat z 300k to niech tu napisze lb na pw

Opublikowano

Tak ja też znam tenn bug ale maksymalnie to dochodze do 5k armat a potem to już długo się robi to jeśli ktoś ma szybszy sposób gdzie jest tyh armat z 300k to niech tu napisze lb na pw

Mam pytanko, wyjaśniłbyś mi jak je powielić?, umiem je wrzucać na pokład ale powielanie mi nie wychodzi:/

Jak masz czas to pisz na GG:44757809

• 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Jezu to jest forum dla wszystkich podziel sie z nami twoimi umiejentnosciami i bugiem. [ znajadz zycie bug za pomoca fiddlera pomnazajacy armatki najprostrzy z bugów]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...