Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Video TuT] Co dropi z nowego pakietu kart!

wengorzziom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Film przedstawiający, jak pozbyć się 80zł w 5 minut! Musisz to zobaczyć... A tak na prawdę film ten powstał, aby pokazać Wam czego mniej więcej możecie się spodziewać z nowego pakietu kart, z którego dropią samochody. Słyszałem, że ktoś wygrał Silvie fabryczną... Na prawdę współczuję z tej okazji - wiem jak to boli... Słyszałem również, że komuś udało się ustrzelić Pagani Zonde Cinque, więc najszczersze gratulacje dla tego farciarza... W opisie pakietu kart dowiadujemy się, że przy odrobinie szczęścia możemy zdobyć nawet wozy z serii "Elite" - z pewnością losowo 1/200 dropi. Przecież EA musi z czegoś żyć... Dla niecierpliwych, na końcu czeka pewien bonus... Zapraszam do oglądania, komentowania, subskrypcji oraz rozsyłania filmu dalej... Pozdrawiam, WenQ !

Opublikowano

Na mój gust te karty są opłacalne, z reguły się nie traci, a nawet jeśli to niewiele bo tysiąc SB fortuną nie jest.

Ja tam bym drugim Diablo nie pogardził.

Przecież otworzyłem Twój zbiór: http://www.mpcforum.pl/topic/857440-video-tut-wszystkiego-po-trochu-z-gry-i-o-grze/

Podepnij tam ten filmik, a ten temat zamknę.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Losowałem jeden raz, mam Aventadora. Kolega próbował 7 razy i ma McLarena Elite, Murcia LP640 "treasure hunter", rx7 tego takiego śmiesznego białego, mitsu evolution X chyba ale nie pamiętam, bossa 302 z 69 roku i jakieś dwa których nie pamiętam. Farciarze z nas widzę :D

Opublikowano

Przepraszam za śmietnik na forum, podpiąłem pod swój temat. Możesz zamknąć.

Być może pomyłka była spowodowana słabym lotem z kart :(. ciecieciecie, gratuluję szczęścia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...