Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić prostego keyloggera?

Charon ;*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak zrobić owego keyloggera, któremu wyślę ofiarze i będę widział to, co ona pisze na komputerze? np. hasło do gg, skype i wgl.. ? Pilnie potrzebuję :) Pozdrawiam. Czekam na dośw. użytkowników.

Opublikowano

nauczyć się jakiegos języka programowania, najlepiej coś z C

p.s. pomyliłeś chyba całkiem forum

@DOWN przecież wiem, tylko z lenistwa nie chce mu się poszukać nawet na forum informacji, a jest naprawdę dużo o tym w autoit

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

robem to mu raczej nie pomoże ;p

On liczy na to że ktoś da mu tuta jak zrobić keylogera, to ja mu powiem że to nie pieczenie ciasta albo stawienie serwera metina, bez wiedzy tak jak napisał robem nic nie poradzisz, prędzej sobie jakiegoś syfa ściągniesz.

Opublikowano

Po pierwsze zły dział bo raczej takie coś to niezbędnik cheatera a po drugie forum nie popiera piractwa, złodziejstwa itd. więc nie zostanie Ci udzielona odpowiedź.

Dostałeś wyżej tylko wskazówkę, naucz się języka programowania.

Opublikowano

Kolejne super dziecko stwierdzające ze bedzie hackerem jak włamie sie komuś na gadu gadu ...

Wiem dla takich jak ty będzie dobre YT tak sobie wpisz i napewno bedzie jak .

175001456602037225492.gif

Opublikowano

"pilnie" raczej nie bardzo.. idz na informatyke, poucz sie troche.. jezeli interesuje Cie to na powaznie to wiedza Ci sie przyda

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...