Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką fajną gierke wybrać w której można sie kampić.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi mi o to by to była gra multiplayer. W której nie ma tylko biegania i strzelania tylko równierz taktyka. Battlefieldy odpadają , call of duty też bo te gry się zawieszają.Chodzi tam chyba o punk bustera czy tam karte dźwiękową , ale nie warzne... Chce rzeby to była gra wojenna. Z góry dzięki.

PS: Równierz nie chciałbym ( ale jak już musi być to ok ) rzeby to była jakaś gra typu jakieś roboty itp.

Opublikowano

Najpierw idź gdzieś do sklepu i zainwestuj w: słownik ortograficzny i języka polskiego. Przyda ci się bardziej od tych gierek ...

Dopiero potem zabieraj się za gierki.

równierz, warzne, Równierz (x2), rzeby

Opublikowano

Sorki na błędy , na kompie pisze jak najszybciej i po prostu nie zwracam na to uwagi. Jak to takie wżne bende się starał pisać poprawnie. A jeśli można bym chciał powrócić do tematu

Opublikowano

WarRock, Counter Strike, Kompakt Alms

Co ty za śmieci piszesz ??

WarRock 99% cziterów GPS i te sprawy

CS lecenie na banana i zabijanie kazdego

Ja hmm nie ma chyba takiej gry w której grało by sie dobrze zespołowo zawsze trafi sie jakis kamikadze lecący odrazu na ciebie z pistoletem

175001456602037225492.gif

Opublikowano

WarRock, Counter Strike, Kompakt Alms

Boże , co ty wymieniasz człowieku? Kampić się w CS!!! Z kim ja tutaj pisze?

Combat Arms

A cobat arms to nie coś bodobego właśnie do CS lub do wolf team? Pytam bo tak wygląda

Opublikowano

Combat Arms

Próbowałem się na to zarejestrować , wszystko fajnie poszło oprócz tego że e-mail do mnie nie przychodzi.

Opublikowano

Metin2 :D Kupisz odpowiednie zbroje i będziesz wyglądać jak robot :D A CS 1.6?

Naucz się czytać: Równierz nie chciałbym ( ale jak już musi być to ok ) rzeby to była jakaś gra typu jakieś roboty

Opublikowano

CS, Battlefield, Ghost Recon Online, Operation Flashpoint Dragon Rising.

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Naucz się czytać: Równierz nie chciałbym ( ale jak już musi być to ok ) rzeby to była jakaś gra typu jakieś roboty

Oj,wybacz. Nie zauważyłem tego 'nie' ;) Mogę jeszcze ci polecić LoL.Nie wiem,czy ci się spodoba,ale możesz obczajić.

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Oj,wybacz. Nie zauważyłem tego 'nie' ;) Mogę jeszcze ci polecić LoL.Nie wiem,czy ci się spodoba,ale możesz obczajić.

Lol jest dosyć spoko , kiedyś grałem , ale szybko się znudził , a mi chodzi o jakąś strzelanke.

Opublikowano

Lol jest dosyć spoko , kiedyś grałem , ale szybko się znudził , a mi chodzi o jakąś strzelanke.

Uncharted 3,czy jak to się tam pisało....Fakt, nie on line - ale fajna strzelaninka. Obczaj jeszcze Mafia II

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Team Fortress, na pewno nie wojenna ale wspolpraca to podstswa ;)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Czy ktos by mógł założyć mi konto na CombatArms? Prubuje się zarejestrować , ale mi nie idzie. Znaczy zarejestrować się zarejestrowałem , ale nie przychodzi mi na e-maila .

Opublikowano

Combat Arms, CS, ewentualnie jakiś COD na multiku.

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...