Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dlaczego zawieszają mi sie Battlefiledy?

MiroAlabangi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich!

Oto mój problem: Zaopatrzyłem się we wszystki części BF , ale karzda miała jeden wątek. W grze multiplayer sie zawieszała z dźwiękiem trrrrr... Doszedłem do tego że gdy wyłącze karte dźwiękową to problem ustaje. Ale co to za gra bez kary dźwiękowej. Próbowałem już wszytkiego. Najnowsze sterowniki , różne komendy itp. Nie wiem co dalej robić. Bardzo prosze o pomoc. Z góry dzięki.

Opublikowano

@up

nie ma co sie naśmiewać z błędów ortograficznych, gdyż mogą być one efektem dysleksji :)

@topic

prawdopodobnie jebnięta karta dźwiękowa, w innych grach też masz takie problemy?

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

Tak też mam takie problemy np. w ghost recon online. Też to wystąpiło. Poczytałem troche na forum i to jest jakas zintegrowana karta dźwiękowa realtek. Ja ją mam ale nie wiem co z tym zrobić. Mam powód problemu , ale nie wiem jak go naprawić.

Morze kóp nowe głośniki, albo po prostu zreinstaluj te czenści, pozatym co Ci pszerzkadza brak dzwienku ?. Albo po prostu karta dzwienkowa jest zepsóta

Przeszkadza mi wtym że nie moge komunikować się z kumplami w czasie rozgrywki z nimi

Opublikowano

Ktoś ma jakieś pomysły? Jak ktoś się nie zna to prosze się nie udzielać. Może ktoś miał już taki problem i go rozwiązał , jesli tak to prosze o poinformowanie.

Opublikowano

Kup nową karte dzwiekową najlepszym wyborem bedzie ta lub cos tanszego czyli to. Problem bedzie rozwiazany ;)

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Opublikowano

Wina lezy ewidentnie po stronie integry. Skoro sam napisales ze jak ja wylaczyles to gra dzialala normlanie to wystarczy kupic inna i po problemie. Te co podalem to sa najlepsze karty dzwiekowe za >150zl

Opublikowano

Przepraszam ze tak dlugo zapomnialem o tym temacie. Tak ta karta rowniez bedzie dobra (co prawda ma 5.1 a nie 7.1 no ale do uzytku tylko do gier to nie ma w sumie znaczenia ;))

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...