Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] X-Trap

konrad123x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam to mój pierwszy temat więc proszę o wyrozumiałość :P
posiadam IE8 Sp3 Win xp kiedyś grałem na NA i działało wszystko (potem miałem kilka formatów)
Problem jest następujący crossfire eu po załadowaniu hgwc nic się nie dzieje próbowałem wszystkiego instalacja Sp2 lecz sp2 wysłał komunikat że jest na komputerze nowsza wersja i nie można zainstalować sp2 odinstalowywałem ie8 lecz nic nie dało nawet nie cofnęło do wersji ie6 tylko usunęło całkiem a sp3 nie da się odinstalować niema go w dodaj/usuń nawet komendami z uruchom się nie da na crossfire NA problem jest inny gra się uruchamia lecz xtrap ją wyłącza ponieważ wyskakuje taki error macie ss'a dodam że nigdy nie używałem w cf czitów hackow itp jedynie do warrocka ale to już inna bajka ;p czytałem wiele poradników i tutoriali ale nic nie dawało zamierzonych efektów ;p do tej pory próbowałem sam naprawić problem ale zwracam się teraz z prośbą do was o co może chodzic usuwałem wirusy skanowałem system czyściłem rejestr usuwałem czity które posiadałem ale tylko do gry warrock nic nie pomogło...... dzięki z góry za pomoc jesteście ostatnią deską ratunku ;p ( PS :mogłem źle umieścić temat z góry przepraszam proszę o przeniesienie)

@edit: właśnie zainstalowałem prywatny serwer CF i także nie działa błąd ten sam co na Eu czyli po hgwc nic się nie dzieje

X-TRAP 2013222.bmp

Opublikowano

posiadam IE8 Sp3 Win xp kiedyś grałem na NA i działało wszystko (potem miałem kilka formatów)

Problem jest następujący crossfire eu po załadowaniu hgwc nic się nie dzieje próbowałem wszystkiego instalacja Sp2 lecz sp2 wysłał komunikat że jest na komputerze nowsza wersja i nie można zainstalować sp2 odinstalowywałem ie8 lecz nic nie dało nawet nie cofnęło do wersji ie6 tylko usunęło całkiem a sp3 nie da się odinstalować niema go w dodaj/usuń nawet komendami z uruchom się nie da na crossfire NA problem jest inny gra się uruchamia lecz xtrap ją wyłącza ponieważ wyskakuje taki error macie ss'a dodam że nigdy nie używałem w cf czitów hackow itp jedynie do warrocka ale to już inna bajka ;p czytałem wiele poradników i tutoriali ale nic nie dawało zamierzonych efektów ;p do tej pory próbowałem sam naprawić problem ale zwracam się teraz z prośbą do was o co może chodzic usuwałem wirusy skanowałem system czyściłem rejestr usuwałem czity które posiadałem ale tylko do gry warrock nic nie pomogło...... dzięki z góry za pomoc jesteście ostatnią deską ratunku ;p ( PS :mogłem źle umieścić temat z góry przepraszam proszę o przeniesienie)

@edit: właśnie zainstalowałem prywatny serwer CF i także nie działa błąd ten sam co na Eu czyli po hgwc nic się nie dzieje

siema :D też miałem taki problem :-/ ale go rozwiązałem trzeba przenieść plik "raz,, z crossa na pulpit jeśli zadział gra to usuń ten plik z pulpitu

Opublikowano

siema :D też miałem taki problem :-/ ale go rozwiązałem trzeba przenieść plik "raz,, z crossa na pulpit jeśli zadział gra to usuń ten plik z pulpitu

dzięki spróbuje i napisze ale który plik konkretnie xD ?

@edit:nie chodziło czasem o folder z plikami "rez" ? :P

Opublikowano

Pilnie proszę o pomoc !! i kolegę @up żeby powiedział co i jak jaśniej ! bo nie zbyt dobrze wytłumaczono ;\

1. wchodzisz na folder z crossem

2.wycinasz folder "rez" z folderu crossa

3.wklejasz go na pulpit

4.bierzesz otwierasz crossa przez patchera

5.jak się otworzył cross to zamykasz go

6.usówasz z pulpitu plik "rez"

7.no i grasz

888. jak niezadziała to weż wrzuć plik "rez" do folderu crossa

Opublikowano

1. wchodzisz na folder z crossem

2.wycinasz folder "rez" z folderu crossa

3.wklejasz go na pulpit

4.bierzesz otwierasz crossa przez patchera

5.jak się otworzył cross to zamykasz go

6.usówasz z pulpitu plik "rez"

7.no i grasz

888. jak niezadziała to weż wrzuć plik "rez" do folderu crossa

twój sposób nie działa xD nwm na czym polega ale cóż... proszę o inne pomysły

Opublikowano

Wchodzisz ►►► C: / WINDOWS / system32 / drivers / etc/ i usuwasz plik hosts.ics ◄◄◄ Spróbuj tego sposobu :)

Opublikowano

Wchodzisz ►►► C: / WINDOWS / system32 / drivers / etc/ i usuwasz plik hosts.ics ◄◄◄ Spróbuj tego sposobu :)

a do czego służy ten plik :O? w sensie za co odpowiada ? bo nie chce nic usówać z systemu w ciemno xD

Opublikowano

Jeśli nie pomoże wejdź w folder gdzie masz zainstalowany CF, i usuń foldery : XTRAP i HGWC . Potem uruchom grę poprzez patcher .

Mój sprzęt: Intel i5-4440, GTX 660 TwinFrozr, Corsair VS-550W

lovv.png

by Azb3sT^

Opublikowano

Jeśli nie pomoże wejdź w folder gdzie masz zainstalowany CF, i usuń foldery : XTRAP i HGWC . Potem uruchom grę poprzez patcher .

tak już próbowałem setki razy i nic potem powiem czy ten sposób z plikami systemowymi zadziała :)

@edit: nie zadziałał do tej pory żaden ze sposobów :\ czekam na dalsze propozycje

@edit: miał ktoś kiedyś z was podobny problem ? jak tak to jak go rozwiązać? :P

@edit: to może jakieś pomysły jak rozwiązać problem z privem?

HALO!!! xD

Pomocy >? xD

Pomoże ktoś ? xD

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja mam trochę podobny problem. Zainstalowałem CF NA i jak chcę włączam wszystko jest ok do czasu ładownia X-Trapa ( Zatrzymuję się na 1258Kb/1263Kb ). Pomoże ktoś??

A do kondrad123x, miałem już tak - pomogło mi pobrania jeszcze raz CF i ponowne zainstalowanie. Nie wiem czy u ciebie to też zadziała, ale życzę powodzenie!

11-AwardImgIcon-1361145417.png Masz sprawe? Pisz na PW!

Opublikowano

Dzięki wielkie problem zniknął, natomiast pojawił się nowy!

X-Trap mi się załaduję i w HGWC jest 1% Wyskakuje mi okienko :

(HGWC) File is changed : W[2007] L[0] crossfire.exe

------

Pomożecie ?? :D

11-AwardImgIcon-1361145417.png Masz sprawe? Pisz na PW!

Opublikowano

Dzięki wielkie problem zniknął, natomiast pojawił się nowy!

X-Trap mi się załaduję i w HGWC jest 1% Wyskakuje mi okienko :

(HGWC) File is changed : W[2007] L[0] crossfire.exe

------

Pomożecie ?? :D

Ściągnij od nowa CrossFire i zainstaluj :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...