Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Promocody

gtasix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DO ZAMKNIĘCIA

\m/ 8th day God created Heavy Metal and he saw It was good \m/

Opublikowano

Nie ma promocod'ów ani żadnych rodzaju kodów do premium itd.

Jedynie co możesz kupić nx'cash.

Mają pełne prawo aby wprowadzić takie promocod'y co jest wątpliwe.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Co jak co ale z promocodami trochę zwalili sprawę. Miło było dostawać jakieś dobre bronie albo nawet retaile. Takie AW50F nagle. Jeszcze jedno pytanie - co najlepiej kupić za czekoladki eventowe? Ta sniperka da radę z gościem, który ma PSG? Bo jeśli zdejmie na hita w brzuch to biore.

\m/ 8th day God created Heavy Metal and he saw It was good \m/

Opublikowano

wiesz wolałbym, żebyś to ty mi wytłumaczył, bo nic teraz nie ogarniam, chciałbym, żebyś mi powiedział za co mogę to dostać te: czekoladki czy co tam się dostaje, bo nie ogarniam... no i co z nimi mogę zrobić, bo sam tego teraz nie ogarnę ziomeczku (po powrocie sprzed roku ;d)

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Opublikowano

wiesz wolałbym, żebyś to ty mi wytłumaczył, bo nic teraz nie ogarniam, chciałbym, żebyś mi powiedział za co mogę to dostać te: czekoladki czy co tam się dostaje, bo nie ogarniam... no i co z nimi mogę zrobić, bo sam tego teraz nie ogarnę ziomeczku (po powrocie sprzed roku ;d)

Ziomeczku, to info odpowie na twoje pytanie ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/854196-info-weekly-patch-14th-february-2013-patch-update/

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...