Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ekran główny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ostatnio kupiłem sony xperia J. Ekran jest podzielony jakby na 5 części. Da się zrobić żeby było ich mniej bo tyle mi ich nie trzeba.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

usuń w ustawieniach albo zainstaluj sobie dowolnego lanchera np awd

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

to uszczyp ekran jak nie potrafisz inaczej

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Zrobiłem to już ... Jest wtedy 1 ekran jakby i wszystkie pliki są na nim. Nie da się wtedy nic ruszać jest tylko opcja zakończ omówienie. Jak nią kliknę to to powraca wszystko do tych 5 kart.

Opublikowano

na nim masz opcje kasowania , jeden zawsze musi zostać

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Tam powinien być taki x'ik, wystarczy w niego kliknąć ;D

edit: po uszczypnięciu oczywiście ^^

/nie lepiej byłoby zainstalować sobie, np. GO Launchera?

Nie ma ego 'ixa'

Opublikowano

jest na 100% jakaś ikonka włączająca edycję/kasowanie/dodawanie

masz fora na internecie poświęcone telefonom, masz google, youtube nawet z gotowymi tutorialami jak używać telefonu, masz instrukcje obsługi, rusz się i poszukaj

nie licz że to zrobi ktoś kto nie ma takiego telefonu za ciebie. każdy telefon ma często indywidualne wersje softu, w sumie to najprostsza rzecz w telefonie by to skonfigurować ale jak widać dla ciebie nie...

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

jest na 100% jakaś ikonka włączająca edycję/kasowanie/dodawanie

masz fora na internecie poświęcone telefonom, masz google, youtube nawet z gotowymi tutorialami jak używać telefonu, masz instrukcje obsługi, rusz się i poszukaj

nie licz że to zrobi ktoś kto nie ma takiego telefonu za ciebie. każdy telefon ma często indywidualne wersje softu, w sumie to najprostsza rzecz w telefonie by to skonfigurować ale jak widać dla ciebie nie...

W tym telefonie właśnie tak dziko jest-_-. Kolega też go ma i nie wie jak to zrobić... A w necie piszą jakieś bajki..

Opublikowano

bo ich za dużo ! pulpity pochłaniają zasoby, widgety na nich też. nie każdy lubi kilkanaście pulpitów z syfem na nich którego się wcale nie używa

inna opcja , ustawienia paneli mogą być w ustawieniach telefonu pod jakaś opcja, masz instrukcje obsługi to sobie poczytaj ja konfigurować telefon

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

bo ich za dużo ! pulpity pochłaniają zasoby, widgety na nich też. nie każdy lubi kilkanaście pulpitów z syfem na nich którego się wcale nie używa

inna opcja , ustawienia paneli mogą być w ustawieniach telefonu pod jakaś opcja, masz instrukcje obsługi to sobie poczytaj ja konfigurować telefon

Autor nie napisał, że pulpity są zaśmiecone widgetami, które pochłaniają zasoby ^^. Sprawdziłem na Xperii Neo V i domyślna ilość pulpitów to 5, mniej mieć nie można.

edit:na standardowym launcherze oczywiście ;p

oudcdy.jpg

/

Opublikowano

jakoś nigdy nie zauważyłem że to na sztywno ustawione, jedyne co robię to zmieniam soft a każdy modyfikowany ROMie są opcje edytowania i dowolnej ilości pulpitów

jak nie lubi tego co ma wystarczy że wywali wszystko z pulpitów i zainstaluje dowolny darmowy lancher

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Na słabych fonach launchery ssą:-) :c

Ja w tabecie mam 5 i nie moge zmienic, a w galaxy minim na 2 sposoby da sie:

Klikasz lewy przycisk i edytuj

Szczypiesz ekran

image.png 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...